Uluitor! Cât câștigă un angajat Glovo? Sume impresionante încasate de livratorii de mâncare

glovo

În 2015, în Barcelona lua timid naștere un serviciu de livrat mâncarea: Glovo. Cinci ani mai târziu, Glovo ajungea unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața livrărilor, cu activitate în 20 de țări. 

Glovo este prezent și pe piața din România. Ba mai mult decât atât, Glovo a primit în acest an premiul pentru „Cel mai bun delivery app”, în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, organizat de Hopsitality Culture Institute, devansând branduri ca foodpanda sau Tazz by Emag.

Cât câștigă un angajat Glovo? Sume impresionante încasate de livratorii de mâncare

Prin comparație cu competitorii săi direcți, marele avantaj al Glovo este că livrează o varietate mare de produse. Astfel, clienții pot apela la serviciile livratorilor Glovo nu doar pentru livrarea de mâncare, ci și pentru livrarea de produse de îngrijit, tutun, alcool etc.

Un curier Glovo poate câștiga chiar și 4000 de lei pe lună brut, arată reprezentanții companiei, făcând un calcul la 8 ore de lucru pe zi și un câștig mediu de 25 lei pe oră.

„Fiecare curier îşi stabilește săptămânal în avans orele pe care vrea să le lucreze, nu are un superior direct căruia să îi raporteze activitatea, fiind propriul decident al timpului și veniturlor sale, subliniază reprezentanţii companiei.

Pentru a deveni livrator Glovo și a onora comenzile din și în orașul în care locuiești și lucrezi, nu ai nevoie de mai mult decât un telefon mobil cu sistem de operare Android, respectiv iOS, de o baterie externă complet încărcată și de un suport pentru telefon, de o geantă izolantă și de un mijloc de transport la alegerea ta,” notează haihuiin2.ro.

Citește și:

Revista Presei