Uluitor! Cât costă inelul pe care Alex Velea i l-a dăruit Antoniei când s-au logodit. Are 48 de diamante

de:
01 aug. 2021
Uluitor! Cât costă inelul pe care Alex Velea i l-a dăruit Antoniei când s-au logodit. Are 48 de diamante
Alex Velea și Antonia formează un cuplu din 2012, deși nu sunt căsătoriți legal

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au deja împreună doi copii, de abia săptămâna trecută artistul a decis să își ia inima în dinți și să pună marea întrebare.

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit, iar Alex Velea a fost atât de încântat încă a împărtășit totul cu fanii săi. ”A zis: Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, scria artistul, alături de o fotografie cu Antonia.

Cât a costat inelul de logodnă

Dacă vă întrebați câți bani a scos Alex Velea din buzunar pentru a-și face iubita fericită, ei bine inelul de logodnă pe care Antonia l-a primit este unul de-a dreptul deosebit.

Este confecționat din aur alb, de 18 carate, având 68 de pietre prețioase, 20 de safire și, evident 48 de diamante care atrag privirile oricui.

Conform Fanatik.ro, bijuteria nu a fost aleasă la întâmplare și face parte din secțiunea bijuteriilor exclusiviste ale magazinului din care a fost achiziționat. Cât despre preț, inelul pe care Antonia îl are pe deget valorează în jur de 3.800 de euro, semnă că Alex Velea nu se uită la bani când vine vorba de iubirea vieții lui.

Cum se înțelege Alex Velea cu Maia

Pe lângă Domnic și Akim, băieții de 6 ș 4 ani pe care Antonia și Alex Velea îi au împreună, artista mai are și o fiică, Maya, în vârstă de zece an dn prima căsătore.

Alex Velea a încercat să se apropie de Maya, mărturisind că ș frații ei vitregi sunt foarte apropiați de ea, iar atunci când vine momentul revederii, toată familia este cu sufletul la gură. Mai mult de atât, Velea povestește că nu face diferențe, simțind-o pe Maya ca și cum ar fi fiica sa.

”Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.

Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta”, mărturisea Alex Velea.