Uluitor de-a dreptul! Pe ce loc au ajuns pe Youtube, Smiley și Delia cu noua lor super piesă! Cine se află pe locul 1 în trending este cu adevărat jenant pentru România

06 oct. 2020
Uluitor de-a dreptul! Pe ce loc au ajuns pe Youtube, Smiley și Delia cu noua lor super piesă! Cine se află pe locul 1 în trending este cu adevărat jenant pentru România

Smiley și Delia au bifat o super colaborare. Luni, 5 octombrie cei doi au lansat piesa Ne vedem noi și sperau să ajungă pe locul 1 în trending Youtube România. Debutul a fost unul fulminant, reușind ca în 24 de ore să strângă peste 850.000 de vizualizări. Deși cifrele sunt impresionante, ei s-au poziționat abia pe locul 7. Totuși sunt șanse mari ca aceștia să urce în clasament în următoarele zile.

De exemplu, atunci când celebra Vulpița apărea pe Youtube în colaborare cu manelistul Rafaelo, piesa urca foarte rapid pe locul 1. În maxim 24 de ore, deja se clasa pe locul 3, iar apoi atingea poziția fruntașă pentru o bună perioadă de timp.

Jenant este că de mai bine de o săptămână, în această perioadă prima poziție în trending Youtube este piesa lui Dani Mocanu și Abi Talent, adolescentul cu opt clase, care insultă femeile în cam toate melodiile sale, având un vocabular oricum limitat.

Cine ocupă primele 6 locuri în trending Youtube

La fel ca în ultimul an, primele șase poziții sunt ocupate de manele. Jador ocupă locul 2 cu melodia Carola, alături de Costi Ioniță. Pe 3 se află Florin Salam și Nikolas Sax, pe 4 Tzanca Urganu, pe 5, Bogdan de la Ploiești cu Florin Salam și abia pe locul 6 o altă super melodie, non-manea, Lidia Buble și Vunk.

Gusturile românilor în materie de muzică au devenit extrem de bizare în ultima perioadă. Youtube-ul este dominat de manele, iar piesele pop, dance, rock abia își mai fac loc printre acestea.

Selly și Dorian Popa sunt alți doi artiști care cântă altceva decât manele și care reușesc ca atunci când lansează un video nou să ajungă pe locurile fruntașe.