Umilință cruntă pentru Regina Elisabeta! Meghan i-a dat o lovitură imensă

10 apr. 2020
Umilință cruntă pentru Regina Elisabeta! Meghan i-a dat o lovitură imensă

Umilință cruntă pentru Regina Elisabeta. Meghan și nepotul său Harry au luat o decizie care, cu siguranță, o va deranja. Lovotura vine ca urmare a deciziei acesteia de a-i obliga să renunţe, printre altele, la brandul Sussex Royal.

Acum, porumbeii vor să se facă auziți folosindu-se de altă denumire. Meghan și Harry vor să creeze o nouă organizaţie de caritate, denumită Archewell, informează Reuters.

Denumirea vine de la fiul lor Archie

„Ca şi voi, ne concentrăm pe sprijinirea eforturilor de combatere a pandemiei globale de COVID-19, dar, după apariţia în spaţiul public a acestei informaţii, ne simţim obligaţi să vă împărtăşim povestea acestui proiect”, au declarat ducii de Sussex într-un comunicat publicat luni.

„Înainte de Sussex Royal, am avut ideea de a folosi numele ‘Arche’ – cuvântul grec care înseamnă ‘sursa acţiunii’. Ne-am ataşat de acest concept pentru organizaţia de caritate pe care dorim să o creăm într-o bună zi şi el a devenit sursa de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Ce înseamnă Archewell?

Acesta combină un cuvânt străvechi, care simbolizează putere şi acţiune, cu un altul, care „evocă resursele adânci pe care fiecare dintre noi trebuie să se bazeze”.

„Abia aşteptăm să lansăm fundaţia Archewell, la momentul potrivit”, au adăugat prinţul britanic şi soţia lui.