Umilință maximă: Mama Luizei, lovitură chiar de la Klaus Iohannis! Ce a făcut președintele

iohannis232

Klaus Iohannis, gest de maximă sfidare față de mama Luizei Melencu. Președintele i-a dat o speranță Monicăi Melencu când a spus că aceasta va fi primită la Cotroceni. Mama Luizei spera să fie primită chiar de către șeful statului, însă întâlnirea a avut loc cu un consilider al președintelui. 

„Ăsta a fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe şi sunt fără răspuns. Ca preşedinte al ţării, cred că domnia sa ar putea să se implice. Eu aş fi vrut personal să vorbesc. Suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Aş fi vrut personal – de la om la om – să vorbim cu dânsul. (…) Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz, ăsta este strigătul meu de disperare”, a declarat mama Luizei Melencu la intrarea în Palatul Cotroceni, unde s-a întâlnit cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis.

Nu are copii și nu ne înțelege

„Am spus ceea ce s-a întâmplat și greșelile care au fost făcute până în ziua de azi. Să sperăm că acest mesaj disperat ajunge și la președinte. Aș fi vrut o întâlnire cu președintele, nu am primit încă un răspuns. Aș vrea să stam de vorbă ca de la om la om”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

„Mi-a spus așa.. doamnă, nu am vrut să spun la televizor pentru că mie îmi este rușine de rușinea lor. Când am ieșit din biroul domnului consilier, i-am dat o poză cu fata mea. I-am spus luați-o și dați-o domnului președinte pentru că nu are copii și nu ne înțelege, de asta nici nu ne-a primit. Luni Luiza făcea 19 ani. Și mama ei spunea că nu știe dacă să-i facă un tort sau să-i aprindă o lumânare”.

„M-a afectat discuţia. Chiar am plâns, (…) discutând despre caz. (…) Am zis exact ce mi s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată”, a declarat mama Luizei la plecarea de la Palatul Cotroceni.

Monica Melencu a fost întrebată dacă i s-a promis ajutor. „O să vedem pe parcurs. (…) A zis că o să fim ajutaţi, cu siguranţă”, a mai spus ea.

Revista Presei