Umilință maximă pentru Pro Tv! Gestul șocant al lui Ciprian Marica

03 iun. 2020
Umilință maximă pentru Pro Tv! Gestul șocant al lui Ciprian Marica

Puțini se așteptau ca Ciprian Marica să aibă câștig de cauză. A devenit vedeta momentului după ce a fost surprins doar cu prosopul pe el, ieșind din camera de hotel, chiar de soțul femeii cu care-și petrecuse ultimele ore. Acesta a considerat că i s-a invadat dreptul la viața privată și a făcut reclamație la CNA, după ce filmulțul cu el vorbind cu bărbatul înșelat a fost publicat.

Patru posturi de televiziune – Pro TV, Realitatea Plus, B1 TV și România TV – au primit sacțiuni pentru că au dat pe filmulețul pe post, anunță paginademedia.ro.

Cea mai umilită televiziune a fost, însă Pro Tv, care a fost sancționată de CNA pentru cea mai deplasată prezentare.

„La Pro TV mi s-a părut cea mai deplasată prezentare, cu acea intervenție a lui Rică Răducanu care spune, la ora 19:00, că și el dacă ar fi fost mai tânăr ar fi făcut la fel. Mi se par niște comentarii de prost gust, puse la ora 19:00, cu niște oameni care sunt foști sportivi, deci nu mai au legătură cu sportul”, a spus Alexandru Kocsis, membru CNA în ședință.

Pro TV și Realitatea Plus au luat amenzi în valoare de câte 5.000 de lei fiecare, în timp ce B1 TV și România TV au luat câte o somație.