Umilință maximă pentru toate femeile românce! Mesajul transmis tuturor de autoritățile irlandeze

aeroport

Cazul Caracal a făcut turul Europei, iar vocea disperată a Alexandrei cerând ajutor la 112 a impresinat întreg mapamondul. Astfel România a ieșit din nou în evidență prin dezastru, după ce avea deja ștampila corupției pusă la nivel internațional.

O internaută a povestit pe facebook despre umilința la care a fost supusă, din cauza incompetenței autorităților române, care au reușit încă o dată să ne facă de râs în lume. Nu prea mai sunt multe de adăugat la așa ceva.

„De la prietena mea din Dublin: „Astazi, pe aeroportul din Dublin, TOATE birourile/gheretele politiei de frontiera care verifica pasapoartele la sosire aveau un afis cu mesajul IN LIMBA ROMANA ‘Daca esti traficata pentru sex, te rugam sa ne spui in confidentialitate”. Cu numere de telefon, adrese email etc. Mi s-a facut rau instantaneu. Ofiterul de frontiera care mi-a verificat mie pasaportul mi-a spus ca au pus afisele azi si deja el avusese un caz (era nici 10 dimineata). Ziceti voi ce sa facem ca eu am ramas fara aer.” Trebuie să învățăm EMPATIE”, a scris femeia pe facebook.

 

Citește și:

Revista Presei