Umilința supremă pentru Alex Bodi! E de neimaginat ce i-a făcut Bianca Drăgușanu

Este umilința supremă pentru Alex Bodi. Nimeni nu și-ar fi imaginat că Bianca Drăgușanu va recurge la un asemenea gest după divorț.

Umilința supremă pentru Alex Bodi

Și totuși, acest lucru s-a întâmplat. Între cei doi nu mai există cale de împăcare. Pe 10 martie, Bianca și Alex au semnat actele de divorț, iar vedeta vrea să lase în trecut amintirea afaceristului. Mai mult, a decis să scoată la vânzare toate cadourile pe care le-a primit de la el.

Până în acest moment, Bianca Drăgușanu a vândut ceasul pe care i l-a făcut cadou milionarul. Urmează poșetele și celelalte lucruri! Dar nu se va opri aici. Vrea să vândă și bolidul de lux pe care îl primise cadou de la fostul soț, anunță spynews.ro.

„Eu încerc să fiu bine. Nu îmi este indiferentă situaţia pentru că totuși mi-am pus speranțele şi bazele într-un om care m-a dezamăgit profund, dar voi trece şi peste asta, pentru că sunt o femeie puternică, căreia nu îi lipseşte nimic și care a fost mereu independentă.

Eu nu am depins în viața mea de niciun bărbat. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să fiu fericită. Eu mă pot face singură fericită”, a asigurat vedeta.

Totuși, acestea vor fi singuele pierderi pentru Alex Bodi. Înainte de a se căsători, cei doi au semnat un contract prenupțial prin intermediul căruia afaceristul și-a protejat averea.

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a declarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a dat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură.

Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult. Mă poţi face fericită cu o atitudine demnă”, a explicat Bianca Drăgușanu, la un post de televiziune.

Revista Presei