Umilința supremă pentru Denise Rifai! A fost socata: Pe patul meu și pe muzica mea

denise rifai

Una dintre cele mai cunoscute și invidiate vedete TV a încasat umilința supremă. Este vorba despre Denise Rifai care a recunoscut totul.

Umilința supremă pentru Denise Rifai!

Vedeta TV a plecat de la Realitatea Plus, iar ultimul contact cu redacția televiziunii de știri i-a lăsat un gust amar. A plecat de la Realitatea Plus după 10 ani după ce nu s-a mai regăsit în noua orientare a postului TV.

Jurnalista s-a întâlnit cu cea care i-a preluat emisiunea, Madalina Dobrovolschi, fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Denise Rifai a dezvăluit întâlnirea cu cea care i-a luat locul. „Am fost pana la Realitatea, deh, moment greu , dar necesar …

Trebuia sa mi recuperez din vasta garderoba. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

Siiiiii! Surpriza! Ca, asa e in viata! M am intalnit cu Madalina Dobrovolschi, deci cu cea care si-a propus sa intre in casele dumneavoastra cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasa de mine, cu Decorul Meu, in Platoul Meu si chiar si cu unii dintre Invitatii mei. Nu zic nimic, judecati dvs!

Si, ca sa va inchei naratiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat O seara buna!

Profit de ocazie, asadar, si ii intorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicatie muzicala, ca urare de Casa “noua”! Ma rog, cat de “noua” poate sa fie Casa construita de Mine si de Echipa mea. Melodia o stiti cu totii! O canta Smiley!

“In patul meu, pe muzica mea…”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Revista Presei