Umilința supremă pentru Regină! Ce a făcut Meghan Markle la ultima apariție. Imaginile spun totul

Umilința supremă încasată de Regină! Ce a făcut Meghan Markle la ultima apariție este de neconceput. Imaginile spun totul. S-a întâmplat în fața a sute de oameni.

Umilința supremă pentru Regină

Meghan Markle și prințul Harry au fost prezenți la Royal Albert Hall din Londra, unde au participat la unul dintre ultimele lor angajamaente publice înainte de a renunţa oficial la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Prezența lui Meghan însă, a lăsat-o mască pe regină.

Ducii de Sussex au fost primiți cu aplauze și ovații din partea publicului participant la Festivalul de Muzică de la Mountbatten. Gestul i-a emoţionat în mod vizibil pe cei doi.

Reg Sheen, managerul festivalului a declarat, că a fost absolut fantastic că ducii de Sussex au participat la eveniment, iar primirea de care au avut parte a fost emoţionantă, conform The Guardian.

Meghan Markle și prințul Harry au purtat ţinute asortate. De altfel, prințul Harry a îmbrăcat pentru ultima oară uniforma de căpitan general al Marinei Regale. Dar asta nu e tot. Acesta a purtat şi două medalii cu care a fost decorat după misiunile sale în Afganistan.

Meghan Markle a șocat pe toată lumea

În schimb, Meghan Markle, a șocat pe toată lumea. Aceasta a strălucit într-o rochie lungă roşie în valoare de 1300 de lire sterline, creaţie Safiyaa, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc şi un plic în aceeaşi nuanţă. Ducesa de Sussex a fost în permanență cu zâmbetul pe buze, fiind la braţul cu soțul ei.

Pe 31 martie, Harry şi Meghan Markle se vor retrage în mod oficial din familia regală britanică, iar în aceste zile aceștia își încheie ultimele angajamente publice în numele monarhiei.

Loading...

Revista Presei