Umilință totală pentru Andreea Bălan! Ce a făcut George Burcea imediat după despărțire. O sumă imensă este pusă în joc

Umilință totală încasată de către Andreea Bălan! Mutarea lui George Burcea imediat după despărțire a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. O sumă imensă este pusă în joc.

Umilință totală pentru Andreea Bălan

George Burcea a dat marea lovitură după ce s-a despărțit de Andreea Bălan. A semnat contractul vieții chiar unde lucra vedeta. Fosta lui parteneră de viață nici nu și-a dat ce s-a întâmplat de fapt.

Andreea ține foarte mult la apariția ei și la imaginea de vedetă. Acum, George Burcea i-o ia înainte. A fost la un casting pentru rolul de ”băiat rău”, ce urmează să fie difuzat pe Antena 1, la care au concurat mai mulți bărbați înalți și bine făcuți. Asta este o lovitură foarte grea pentru artistă, deoarece și ea a fost la mai multe emisiuni ale Antenei, precum ”Next Star” sau ”Te cunosc de undeva”.

Pe durata relației lor, cei doi au dus mai multe bătălii în ceea ce privește imaginea de vedetă, iar Andreea obișnuia să fie mereu pe primul loc. Acum, George a luat-o înainte. Rămâne de văzut dacă la casting-ul cu Ruxandra Ion, producătoarea noului serial, acesta va fi acceptat sau nu.

Serialul va avea premiera în toamna acestui an la Antena 1, conform click.ro.

Pe 10 martie 2020, ,Clara, fetița lor, a împlinit un an. La petrecere au fost prezenți Andreea Bălan, împreună cu nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan, dar de asemenea și George Burcea.

Actorul a plecat însă mai devreme de la petrecere, deoarece trebuia să ajungă la Antena 1, pentru a da probe pentru noul său rol, mai spune sursa citată.

Revista Presei