Umilință totală pentru Bianca Drăgușanu! Ce i-a făcut Alex Bodi după ce a bătut-o. Abia acum s-a aflat

bianca dragusanu alex bodi

Nici dacă ar fi apărut într-un film nu ne puteam gândi la un asemene scenariu. Și totuși, este realitate. Bianca Drăgușanu a încasat umilința supremă. S- aflat ce i-a făcut Alex Bodi după ce a bătut-o.

Umilință totală pentru Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi, dar scandalul dintre ei ia amploare. După ce blonda a făcut public faptul că soțul său a desfigurat-o în urma unei ieșiri necontrolate, în timp ce se aflau în mașină, acum Alex Bodi vine cu detalii șocante.

Alex dezvăluie că a plătit-o pe Bianca pentru a nu vorbi despre bătaia încasată! Bianca Drăgușanu a agitat puternic apele, la doar câteva zile după ce a divorțat de Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a postat o fotografie în care apare cu ochii tumefiați de la loviturile lui Alex Bodi.

”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre «bărbăția» ta”, a scris Bianca, lăsând să se înțeleagă faptul că a făcut plângere la poliție, după bătaia primită de la Alex Bodi, conform spynews.ro.

Omul de afaceri a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu, dar a dezvăluit că a plătit-o pe fosta lui soție ca să nu facă publică bătaia încasată, iar vedeta s-a conformat.

”Eu pe 4 decembrie, pentru chestia asta, mai în glumă, mai în serios, i-am dat 6.000 de euro. Da? Valută, euro, 6.000. La cine vine acum cu lucruri din trecut, ca să creadă lumea că s-a întâmplat ieri sau alaltăieri”, a zis afaceristul.

Vedeta a recunoscut că a primit banii, dar cu împrumut! Blondina spune că avea nevoie de bani pentru a-și rezolva problemele de sănătate apărute din cauza operațiilor estetice, dar nu a spus dacă i-a restituit suma respectivă lui Alex Bodi. Acesta însă a spus scurt: ”Nu este vorba de niciun împrumut!”.

Revista Presei