Umilință totală pentru Gabriela Cristea! Vedeta a încasat-o grav. Mii de oameni au văzut totul

gabriela-cristea-tavi-clonda-48252200

Umilință totală încasată de către Gabriela Cristea. Vedeta a încasat-o grav de tot. Mii de oameni au văzut ceea ce s-a întâmplat.

Umilința supremă pentru Gabriela Cristea!

Vedeta TV, Gabriela Cristea,  a pățit-o rău de tot în plină pandemie de coronavirus. Fanii au văzut totul. Aceștia abia se obișnuiseră cu noul look al ei, după cele două sarcini, că au avut parte de un șoc.

După ce a născut, moderatoarei i-a fost mai greu să revină la formele inițiale decât le-ar fi fost altor mămici. Mulți au criticat-o pentru faptul că nu respectă dietele precum menționează în online, mai cu seamă că schimbările nu prea s-au făcut văzute.

Nu este pentru prima oară când i se aduce în prim-plan faptul că profită prea tare de diverse aplicații de editat fotografii, pentru că în filmulețe arată cu totul diferit față de selfi-urile sale.

„De ce în unele poze pari foarte slabă la față și în altele puțin mai plinuță?”, „Îî și editează pozele…însă e păcat! Trebuie să aibă încredere în ea. În story arată diferit față de poze. Cristina Șișcanu mai face exact același lucru, la fel și Oana Roman. Una e poza, alta e realitatea”, au fost doar câteva din comentariile răutăcioase primite de cunoscuta prezentatoare a show-ului Like a Star.

Chiar vedeta a dezvăluit prin ce probleme a trecut. „Îmi iubesc familia mai presus de orice pe lumea asta și sunt în stare să mut munții din loc pentru ai mei. Am avut câteva zile grele săptămâna asta, dar atunci când suntem împreună avem toată puterea lumii în mâinile noastre”, a spus vedeta în urmă cu câteva zile.

Revista Presei