Umilință totală pentru George Burcea! Decizia Andreei Bălan schimbă totul. Actorul rămâne singur

30 mart. 2020
Umilință totală pentru George Burcea! Decizia Andreei Bălan schimbă totul. Actorul rămâne singur

George Burcea e terminat. Ultima decizie a Andreei Bălan schimbă totul. Actorul rămâne singur și nu mai are nicio șansă să-și vadă familia. 

Umilință totală pentru George Burcea!

Decizia autorităților de a lua măsuri dure pentru a încerca să stăvilească pandemia de coronavirus a făcut-o și pe Andreea Bălan să ia decizii radicale. Pentru a se proteja, Andreea Bălan s-a izolat în casă, alături de mamă și fetițe. Practic, George Burcea a pierdut legătura cu familia.

Andreea Bălan respectă cu strictețe interdicțiile Ordonanței Militare. Vedeta a decis să se izoleze în casă cu cele două fetițe și cu mama ei și ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

Această decizie l-a făcut pe George Burcea să pirdă totul. Tatăl artistei, Săndel Bălan, spune că fetele lui sunt bine, în izolare, în casa Andreei.

„Andreea este bine, nepoatele și soția, la fel. Stau izolate în casă și vorbim la telefon. Eu stau la Ploiești acum, tot acasă. Am încetat vizitele pentru că este mai bine așa, pentru siguranța lor”, a spus Săndel Bălan, conform cancan.ro.

Întrebat dacă mai păstrează legătura cu fostul său ginere și dacă știe detalii despre divorț, tatăl artistei a spus că nu știe nimic. Cât despre legătura păstrată cu George Burcea nici nu se pune problema.

Andreea Bălan a fost obligată să-și anuleze toate spectacolele din cauza restricțiilor de circulație impuse de Ordonanța Militară. Ea stă acasă, cu fetele și cu mama ei și-și dedică acestora tot timpul. Pandemia a fost o ocazie bună să-și consolideze relația cu micuțele, să interacționeze mai mult.