Umilință totală pentru prințul Harry! Ce a pierdut din cauza lui Meghan Markle. Abia acum s-a aflat adevărul

17 apr. 2020
Umilință totală pentru prințul Harry! Ce a pierdut din cauza lui Meghan Markle. Abia acum s-a aflat adevărul

Prințul Harry încasează o nouă umilință. A pierdut unul dintre cele mai de preț lucruri ale sale din cauza lui Meghan Markle. Abia acum s-a aflat adevărul.

Umilință totală pentru prințul Harry!

Decizia pe care au luat-o Meghan Markle și prințul Harry cu privire la renunțarea la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice are și un cost mare, mai ales pentru Harry. Acesta a fost nevoit să renunțe la funcția de Căpitan General al Marinei Regale.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Los Angeles împreună cu fiul lor în vârstă de 11 luni, Archie. Vor să înceapă o nouă viață departe de îndatoririle regale și deja au pus bazele unei organizații caritabile numită „Archewell”.

Prințul Harry a făcut parte din armata britanică timp de 10 ani, dar a fost nevoit să renunțe la acest rol ca parte din condițiile impuse după renunțarea la îndatoririle regale. „Cred că este foarte dezamăgitor”, a spus autorul Robert Jobson într-un interviu acordat HollywoodLife.

Bunicul Prințului Harry, Prințul Philip, a fost cel care a deținut anterior această poziție, timp de 60 de ani. „Cred că Harry se va uita în urmă și va regreta amarnic acest lucru”.

Dar asta nu e tot. „Prințul Harry are mari probleme în a se adapta departe de lumea în care s-a născut. El este acum despărțit de întreaga lui familie. Nu are pe niciunul dintre prietenii lui acolo. Este efectiv izolat și toate lucrurile pe care le-a iubit, inclusiv tot ce ține de armată, i-au fost luate.

Îl știu destul de bine pe Harry, încă de când era copil, și a iubit forțele armate de când era mic. Sunt convins că va ajunge să regrete ceea ce s-a întâmplat”, a mai previzat Robert Jobson, unul dintre apropiații familiei regale britanice și autor al cărții The Royal Family Operations Manual.

Robert Jobson mai spune că Meghan Markle a pierdut o oportunitate excelentă de a contribui activ la schimbarea lumii. „Ea a primit un rol extraordinar și a renunțat la el atât de repede. Cel mai mare rol al vieții ei și ea pur și simplu a renunțat.

Ar fi putut cere ajutor, mai mult timp, și sunt convins că lumea i-ar fi sărit în ajutor. Știa că nu este o căsătorie normală. Nu este ca și cum s-a căsătorit cu managerul unei bănci. S-a căsătorit cu un prinț adevărat. El avea un job de făcut, să o servească pe Regină și țara lui. Ea știa de la bun început și a acceptat asta”, a mai adăugat Robert Jobson.