Umilință totală pentru unul dintre cei mai bogați oameni de pe Planetă! Ce i-a făcut nevasta

haya

Problemele în căsnicie nu sunt numai ale noastre, ale oamenilor comuni. Și cei mai bogați oameni de pe Planetă pot ajunge să fie târâți prin tribunale de neveste, ca orice muritor de rând. Este cazul emirului din Dubai, care a încasat-o grav în Instanță de pe urma…uneia dintre neveste. Mai precis, a șasea. 

Astfel, Curtea Supremă a Marii Britanii a refuzat să examineze recursul depus în instanţă de emirul Dubaiului pentru a împiedica publicarea unor hotărâri judecătoreşti din procesul cu una dintre soţiile sale, prinţesa Haya a Iordaniei, care îi vizează pe cei doi copii ai lor.

Mohammed bin Rashid Al-Maktoum, în vârstă de 70 de ani, a sesizat Înalta Curte de Justiţie de la Londra pentru a cere întoarcerea în Dubai a celor doi copii pe care îi are cu prinţesa Haya Bint Al Hussein, în vârstă de 45 de ani, o soră vitregă a regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Instanța a decis: Totul trebuie făcut public

Prinţesa Haya a cerut o măsură de protecţie împotriva unei căsătorii forţate ce l-ar putea viza pe unul dintre cei doi copii pe care îi are cu emirul. De asemenea, ea a cerut să beneficieze şi de o măsură de protecţie împotriva brutalităţii.

În consecință, Curtea de Apel a respins săptămâna trecută cererea prin care şeicul a solicitat ca două hotărâri din acest proces să nu fie făcute publice.

Uleterior, acesta a făcut recurs la Curtea Supremă, care a anunţat că i-a respins cererea, pe motivul că recursul menţionat nu se referă la un punct de drept de interes general.

Practicantă de echitaţie de nivel olimpic, prinţesa Haya este cea de-a şasea soţie a emirului din Dubai, cu care s-a căsătorit în 2004.

Revista Presei