Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Un câine plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat! Povestea lui a impresionat milioane de oameni

  1. Home/
  2. Entertainment/

EMOŢIONANT! Un câine plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat! Povestea lui a impresionat milioane de oameni

Loiali și devotați stăpânilor, suferința câinilor este mare atunci când sunt abandonați. AJ este unul dintre miile de câini abandonați în fiecare an.

AJ a fost părăsit de stăpân la un adăpost pentru animale. Povestea lui AJ a impresionat milioane de oameni, iar lacrimile lui au stârnit compasiunea angajaților de la centru care au decis să-i filmeze reacția.

Videoclipul care a devenit viral pe rețelele de socializare l-a ajutat pe patruped să-și găsească un nou stăpân, scrie digi24.ro.

Odată ce luăm decizia de a creşte un animal de companie, trebuie să ne asumăm întreaga responsabilitate. Din păcate, însă, devotamentul şi iubirea pe care aceste suflete ni le oferă nu sunt întotdeauna recompensate pe măsură.

Prinşi în vâltoarea vieții de zi cu zi, îi ignorăm, petrec foarte multe ore singuri, ajungând în punctul în care ne dăm seama că am greşit când ne-am asumat responsibilitatea pentru viaţa unui suflet nevinovat, care are nevoie de atenţie şi afecţiune.

Acesta este şi cazul lui AJ, care a fost abandonat de stăpânul său într-un adăpost pentru animale. Bietul animal habar nu avut de ce, dintr-o dată, a trebuit să se mute din căsuţa lui şi să trăiască fără cel pe care îl iubea necondiţionat. Iar efectul acestui abandon a venit imediat. Extrem de stresat de ce se întâmplă în jurul lui şi speriat, câinele plânge, tremură şi scânceşte încontinuu.

El a fost filmat cum plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat la un adăpost pentru animale. Suferința și lacrimile patrupedului au impresionat lumea intreaga.

Dacă cineva se mai îndoia că animalele nu au sentimente, că „nu ştiu ele”, ei bine iată dovada. Lacrimi şi scâncete care îţi rup sufletul.

O multime de caini abandonati ajung in adaposturi si sa nu aiba parte de dragostea unui camin din cauza faptului ca pur si simplu sunt abandonati pe strada de catre stapanii lor.

Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Gemeni

Viața cu un nativ născut în zodia Gemeni poate fi de-a dreptul palpitantă. Trebuie să știi câteva lucruri înainte de a începe o relație cu o persoană născută în acest semn sau dacă vrei să te muți într-o casă cu un Geamăn.Cum e să trăiești cu o femeie Gemeni. Reguli de știut:

– Nu o întreba lucruri foarte personale, niciodată. Las-o pe ea să îți spună lucrurile care îi stau pe suflet. Gemenii se deschid foarte greu și nu sunt tot timpul sinceri. Nu se simt bine când sunt înconjurați de oameni extrem de curioși, iar unele întrebări sunt de-a dreptul incomode pentru ei;– Nu îi cere să facă ceva dacă o poți face și tu. Femeia Gemeni nu suportă să fie pusă la respect, să i se indice ce anume să facă;– Nu îi cere o soluție radicală și nu aștepta să ia decizii pentru casă. Femeia Gemeni, la fel ca și bărbatul Gemeni, este foarte indecisă și preferă schimbările continue în locul rutinei;

– Nu o îmbăta cu apă rece. Femeia născută în acest semn va ști când o păcălești, când nu ești sincer cu ea, când ai ceva de ascuns;

– Spune-i că gătește bine chiar dacă nu e așa. Se poate deprima foarte ușor atunci când i se spune că nu face ceva bine. Sinceritatea nu funcționează pentru zodia Gemeni.

Cum e să trăiești cu un bărbat Gemeni:– Nu face glume pe seama lui chiar și atunci când simți că e singura cale prin care îi poți spune lucruri serioase. Geamănul nu suportă să fie luat la bani mărunți sub nicio culoare;

– Ajută-l atunci când face curat prin casă ori are diferite sarcini de îndeplinit. Geamănul apreciază loialitatea, mâna de ajutor întinsă de cei din jur căci se simte apreciat și respectat în acest mod;– Oferă-i atenție și fii afectuoasă cu el de fiecare dată. Se poate bosumfla din motive care nici nu îți trec prin cap.

Nativii din zodia Gemeni sunt facuti pentru comunicare si pentru observarea evenimentelor.S-au nascut sa vorbeasca si par a avea raspuns pentru orice intrebare. In schimb insa nu sunt deloc niste buni ascultatori. Au o inteligenta uimitoare, sunt joviali si jucausi.Iata cum este sa traiesti cu un nativ din zodia Gemeni

1.Dacă somnul nu ar fi absolut necesar pentru viață, Gemenii ar sta treji tot timpul..gândind, gândind și iar gândind.

2. Nu se feresc de angajamente, dar se feresc de pierderea timpului cu persoane nepotrivite și atașamentul față de acestea.

3.Pot părea dezorganizați, dar există o logică în toată dezordinea lor.

4.Niciodată nu vor lăsa pe cineva să se bage în sufletul lor, cu adevărat.

5.Nativii Gemeni se gândesc la absolut toate scenariile, înainte chiar de a se petrece.

6.Gemenii nu se îndrăgostesc ușor, însă fac oamenii din jurul lor să se îndrăgostească rapid de ei.

7.Ce vor, pe scurt, nativii acestui semn zodiacal: să exploreze lumea și pe cineva care să-i facă să râdă în permanență.

8.Un Geamăn mereu oscilează între a-i păsa prea tare sau deloc.

9.Partea lor negativă: nu sunt stabili emoțional.

10.Gemenii pun întrebări pe care toți ceilalți se feresc să le pună.

11.Geamănul este pasăre de noapte și cu toate acestea, dimineața încă va avea energie.

12.În spatele atitudinii glumețe și foarte vesele, se ascunde un Geamăn care trece prin greutăți, dar care își dorește să-i facă fericiți pe ceilalți.

13.Nativii Gemeni vorbesc foarte mult doar dacă se simt confortabil în prezența ta.

14.Femeile în zodia Gemeni sunt deștepte, obraznice și sarcastice, având întotdeauna ultimul cuvânt.

15.Gemenii știu ce să spună ca să te doară: calcă un Geamăn pe coadă și vei ajunge să plângi la finalul conversației.

16.Cel mai mult, acești nativi își doresc o puternică conexiune mentală cu altcineva, dar nu vor găsi asta prea des de-a lungul vieții.

17.Gemenii sunt foarte siguri pe ei.

18.Gemenilor le place combinația de frumusețe cu materie cenușie. Partenerul lor va trebui să fie suficient de inteligent cât să-i provoace.

19.Uneori, Gemenii construiesc un zid de apărare în jurul lor, atunci când trebuie să discute despre lucruri personale.

20.Sunt foarte iertători, dar pe cât de ușor iartă, pe atât de greu uită.

21.Nativii Gemeni sunt foarte tăcuți în preajma persoanelor în care nu au încredere.

22.Gemenii au obiceiul de a enerva oameni doar de dragul de a se distra.

23.Unui geamăn nu îi plac deloc mincinoșii. Odată ce te va prinde cu minciuna, nu va mai crede nimic din ceea ce îi spui.

24.Sunt persoane foarte sociabile, însă au doar un prieten sau doi mai apropiați, cărora le poate spune totul.

25.Gemenii se pricep perfect să schimbe subiectul la jumătatea conversației.

26.Nu sufoca un Geamăn. Acordă-i încredere și spațiu și nu va pleca nicăieri.

27.Gemenii pot părea nebuni în ochii celorlalți.

28.Gemenii pot părea dezinteresați, dar au atât de multe lucruri ce se petrec în mintea lor, încât pur și simplu se pierd în gânduri.

29.Nativii acestei zodii sunt magicienii cuvintelor. Au un fel de a răstălmăci cuvintele în favoarea lor, încât să te contrazici cu ei n-ar avea niciun sens.

30.Pe Gemeni îi irită oamenii ignoranți.

Andru