Un cunoscut artist, la un pas de moarte. A trecut prin momente critice: Am fost cu un picior în groapă

de: Ana Toma
15 iul. 2020
Un cunoscut artist, la un pas de moarte. A trecut prin momente critice: Am fost cu un picior în groapă

Un cunoscut artist a povestit pe larg chinurile prin care a trecut după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta s-a aflat la doar un pas distanță de a fi intubat, iar tratamentele prin care a trecut nu au fost deloc unele ușoare.

Marcel Pavel s-a numărat printre vedetele infectate cu noul coronavirus pe platoul de la ”Te cunosc de undeva”, la doar câteva zile de la începerea filmărilor.

”Cred că am făcut vreo 45 de injecții în spital și mai am încă 15 de făcut. Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam.

(…) Eu am fost cu un picior în groapă. După mi-au spus că am fost în pericol de moarte, după 10 zile mi-au spus. Mi-au salvat viața”, a declarat Marcel Pavel, la Antena 3.

Prietenii nu l-au crezut

Artistul s-a declarat dezamăgit de anumiți prieteni, care nici măcar nu au crezut că el a fost infectat cu noul coronavirus.

”Am fost pus la indoială de prieteni de la care nu mă așteptam. Am fost politicos puteam să le închid telefonul în nas. Oameni buni schimbați-vă aceste idei bolnave. Toți suntem bulversați, îi văd cum se manifestă, unii pacienți nu recunosc. E plină lumea de dezinformări și fake news.

Cum îți permiți să spui că virusul nu există?! Eu am fost jumătate echilibrat, am spus sigur ceva există. Suntem pe primul loc în Europa’, a mărturisit Marcel Pavel.