Un manelist celebru a decis să participe la Puterea Dragostei! Cum au reacționat fanii

puterea dragostei

Puterea Dragostei este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, și nu puțini sunt cei care își doresc să participe în cadrul acestui concurs.

Calitatea de participant la Puterea Dragostei îți poate aduce multe beneficii pe plan profesional. Expunere, notorietate, toate acestea sunt mai ușor de dobândit atunci când participi la unul dintre cele mai urmărite show-uri din România.

Un manelist celebru a decis să participe la Puterea Dragostei! A fost lansat chiar de Florin Salam

Tocmai de aceea, iată că inclusiv un manelist promovat de Florin Salam a anunțat că va participa la Puterea Dragostei.

„Lansat în lumea manelelor de nimeni altul decât Florin Salam, Găbiță de la Craiova, căci despre el este vorba, s-a încumetat în această nouă experiență și este gata să-și găsească jumătatea.
Găbiță de la Craiova este noul concurent din casa Puterea Dragostei!

Un manelist celebru a decis să participe la Puterea Dragostei! A fost lansat chiar de Florin Salam

Artistul de pe meleaguri oltenești a decis că este momentul să se încumete la o astfel de experiență, și-a luat curajul după el și inima în dinți și se bucură din plin de aprecierile din partea familiei, dar și din partea fanilor săi, care au fost extrem de încântați să-l vadă în această ipostază pe tânărul manelist,” notează cancan.ro.

Anunțul lui Găbiță de la Craiova i-a luat prin surprindere pe fani, care s-au agitat în număr mare și i-au transmis acestuia mesaje de felicitare… atât de multe, încât manelistul nu mai face față să răspundă la acestea.

„Buna prieteni dragi ❤️. Vreau sa va mulțumesc pentru toate mesajele din privat și pentru toate comentariile de la postari. Va sunt recunoscator.Imi pare rau ca nu va pot răspunde tuturor, va rog sa înțelegeți ca voi sunteti mai multi si eu doar unul singur. Apreciez fiecare gest al vostru ❤️

Am văzut ca mulți mă comparați cu foști concurenți și spuneți ca seman cu ei sau ca îi imit. Eu sunt eu, am personalitatea mea si drumul meu în viata. Nu imit pe nimeni, am venit în casa puterea dragostei pentru o experiență nouă, sper din inima sa am parte de o experiență frumoasa. Va pup și vă iubesc pe toti cei care îmi sunteți alături și mă susțineți! ❤️” sunt mesajele postate de Găbiță de la Craiova, după ce a intrat în casa Puterea Dragostei,” a fost mesajul postat de Găbiță de la Craiova pe social media.

 

Revista Presei