Un medic super cunoscut spune tot! Ce rețetă vă apără de coronavirus

coronavirus

Un medic super cunoscut are soluția! În contextul în care coronavirusul face din ce în ce mai multe victime în România, un specialist de oferă o rețetă pentru a ne proteja.

Pentru a nu fi vulnerabili în fața acestui virus trebuie să ne tratăm corespunzător și să fim sănătoși.

Imunitatea contează

Monica Pop spune cum să ne creștem imunitatea. Doctorul spune că este foarte important să ne protejăm, dar contează și ceea ce mâncăm înainte de a ieși din casă.

„Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:
– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
– Vitamina D3, f f importantă şi necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.
Totul 1 lună.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).
Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în „acţiune”!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, spune managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmolgice, prof. dr. Monica Pop.

Se agravează lucrurile în România

Numărul infectaţilor cu coronavirus în România creşte de la o oră la alta. Medicul Alexandru Rafila susține că vor fi sute de cazuri.

”În România, lucrurile se mișcă foarte mult din două considerente. Pe de o parte, afluxul foarte mare de persoane care au venit din zonele afectate, mai ales din Italia și cel de-al doilea element e legat de transmiterea infecției de la aceste persoane.

Probabil că săptămâna viitoare, pentru că perioada de incubație a bolii e de 5-6 zile, probabil atunci vedem o creștere foarte mare a cazurilor infectate cu coronavirus, e posibil ca peste o săptămână să fie sute de persoane infectate. Totuși, cred că în primul rând trebuie să ne calmăm.”, a spus Alexandru Rafila, conform Antena 3.

Acesta susține, de asemenea, că epidemia ar putea dura doi ani.

„Această pandemie o să dureze cel puţin doi ani, dacă nu mai mult. Dacă luăm măsurile de distanţare socială, vom putea traversa această perioadă, numărul cazurilor va scădea, iar în toamnă va creşte din nou.

Să nu ne facem speranţe că vom avea vaccin în toamnă. Până se fac studiile durează luni buni, apoi există şi problema producerii la o scară necesară. După 2-3 ani ne imunizăm”, a mai declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

Citește și:

Revista Presei