Un ministru din România dezvăluie: Au încercat să mă asasineze. Cine a dat ordinul

07 iun. 2020
Un ministru din România dezvăluie: Au încercat să mă asasineze. Cine a dat ordinul

România pare țara tuturor posibilităților, iar după ultimele dezvăluiri ale unui politician de top din România, această afirmație pare mai adevărată ca oricând.

Ana Birchall, ministrul Justiției în Guvernul PSD, susține că a fost victima unei tentative de asasinat. Totul s-a întâmplat anul trecut, pe vremea când conducea Ministerul Jusțiției și s-a opus înființării Secției Speciale pentru procurori.

Potrivit adevărul.ro, în urmă cu un an, mașina în care se aflau soțul și copilul ei a fost accidentată în mod suspect.

„Eu mă mulţumesc că ai mei sunt bine şi am trecut peste acest lucru. A fost un şoc! S-a întâmplat lucrul ăsta anul trecut. Eu nu am fost în maşină, trebuia să fiu şi eu în maşină. Erau soţul meu şi copilul meu. Poate că a fost un simplu accident. Eu, personal, nu cred, pentru că o asemenea maşină, la 30-40 de km/h, cât aveau ei, şi ăsta a fost, de fapt norocul, că abia pornise de la stop şi aveau 30-40 de km/h să ai daună totală la o asemenea maşină e ceva. ar, ăsta nu e un episod singular! Mai sunt şi altele. Nu vreau să… Nu este un episod singular. Au fost… Nu numai eu, ci şi oamenii din Ministerul Justiţiei, a fost un asediu permanent. M-au ameninţat diverse persoane şi din mediul politic, şi din zona privată”, a transmis fostul ministru, în emisiunea “Legile puterii”.