Un războinic, propus pentru eliminare la Survivor Romania! Cine va părăsi marți competiția

andrei survivor

Seara de luni a fost una plină de tensiune la Survivor Romania. Un nou joc pentru imunitate a declanșat un scandal monstru în echipa Războinicilor, care a pierdut cu 10-8 în fața Faimoșilor.

Echipa roșie a început concursul în forță și au punctat de patru ori consecutiv, Lola fiind cea care a întrerupt seria formidabilă a Faimoșilor, după ce a învins-o pe Asiana. La scorul de 8-1, Războincii s-au trezit și au început să puncteze până când au egalat. Emy și Cezar au adus, însă ultimele puncte și au adus victoria pentru echipa lor. Elena a reușit și ea să întrerupă seria neagră și a adus două puncte în acest joc.

Războincii s-au văzut nevoiți să aleagă un concurent din echipa lor pe care să-l trimită spre eliminare. Alianța Andrei, Karina, Alice, Iancu au propus-o pe Lola, în timp ce Emanuel, Ema și Lola au votat pentru Alice.

Cea care la un pas să plece acasă este însă Lola. Marți va fi un nou joc pentru imunitate, iar la cum arată lucrurile tot echipa albastră va pierde și probabil Ema va fi cea votată pentru duelul cu colega ei. Publicul, însă a decis deja, iar Dan Cruceru a anunțat că deja se va trece la un alt nivel, cu provocări suplimentare. Așadar Survivor România și Kanal D pregătesc noi surprize.

Revista Presei