Unde a fost surprinsă fata lui Dragnea! Ce i-a făcut logodnicului: Avem dovada

alexandra dragnea

Imagini de ultimă oră surprinse cu fata lui Liviu Dragnea. Alexandra s-a întors în România de sărbători, dar fata fostului șef PSD nu a venit singură.

Alexandra Dragnea trăiește o poveste de dragoste Alex Mațaev, finalistul ”X Factor” 2013. Alex Mațaev și Alexandra Dragnea sunt de nedespărțit, chiar dacă există și voci care spun că marele moment al căsătoriei ar fi amânat pentru că tânărul nu ar fi agreat de familia iubitei sale.

Unde a fost surprinsă fata lui Dragnea

Alexandra Dragnea și-a sprijinit iubitul în cariera muzicală, punându-i la dispoziţie chiar și domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip. Alexandru Mațaev a filmat acolo piesa „Cu capul în nori”, iar Alexandra Dragnea a apărut chiar și în videoclipul iubitului ei. ”Alexandra a venit ca susținătoare, special pentru mine. A venit în culise, m-a văzut și i-a plăcut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam că avem șanse să fim împreună… Știam dinainte că trebuie să vină o fată, dar nu știam cine e” , declara, la un moment dat, ”Bon Jovi de România”, aducându-și aminte de momentul în care și-a văzut, pentru prima oară, viitoarea iubită.

Alexandra Dragnea și iubitul ei celebru au fost surprinși în mall, la cumpărături. Alex Mațaev a avut de îndurat mai multe ore de chin, la cumpărături. Fiica lui Liviu Dragnea a dorit să cutreiere mall-ul și nu a iertat niciun magazin. Cei doi au făcut ”kilometri”, străbătând magazinele, conform cancan.ro.

Alexandru Maţaev, fost concurent în emisiunea ”X Factor 2013”, este cel care a convins-o pe Alexandra să părăsească România pentru a trăi visul american alături de el. Liviu Dragnea și familia sa au primit interdicție de a intra în Statele Unite din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupție. Anunțul a fost făcut de oficialii Departamentului de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

“Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public (accesul în SUA, n.r.) fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție. În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat. „Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, s-a mai arătat în respectivul comunicat.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, care era stabilită în California din 2018, pentru studii, nu a fost expulzată, pentru că se afla în România la momentul deciziei, alături de iubitul ei originar din Republica Moldova.

 

Revista Presei