Unde a lucrat Andreea Esca înainte de a deveni vedetă? A fost primul ei job

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Esca. Vedeta Pro TV-ului nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru că a devenit cea mai cunoscută și cea mai bună prezentatoare de știri din România. 

Vedeta este făcută pentru a se afla în lumina reflectoarelor și în fața camerei de filmat. Acest lucru l-a stiut chiar din adolescență.

Prezentatoarea TV a povestit despre primele ei job-uri și despre perioada în care și-a câștigat primii bani.

A câștigat primii bani în liceu

Vedeta a jucat într-un film. În urma acestui rol, aceasta a câștigat 200 de lei, bani cu care și-a cumpărat o pereche de cercei.

„Primii bani i-am câstigat în liceu. S-a făcut un casting la Liceul Lazăr, unde învățam, pentru un film de adolescenți. Am jucat un mic rol în această peliculă a  regizorului  Geo Saizescu, în care eroul principal era Ștefan Bănică.  Eram, prin clasa a X-a cred.  Am câștigat 200 de lei și mi-am luat o pereche de cercei de la Magazinul EVA. Eram foarte mândră că mi-am cumparat ceva din munca mea”, a povestit prezentatoarea Tv pentru Pro TV.

S-a angajat la 19 ani

A fost cilegă cu Lucian Mândruță. Cei doi aveau o emisiune săptămânală.

„Primul job l-am avut la 19 ani. Eram studentă în primul an la Jurnalism și m-am angajat la televiziunea SOTI, prima televiziune privată din România. Făceam reportaje ziua, prezentam știri la ora 24 și  aveam o emisiune socială săptămânală, împreună cu Lucian Mandruță care se numea „Chestiunea Zilei”.

De la bun inceput am lucrat in televiziune, chiar de cand televiziunea in mediul privat era doar un experiment…. dar am avut norocul sa cunosc  profesionisti care m-au invatat , m-au ajutat si m-au sustinut sa evoluez. Si eu la randul meu incerc sa imi ajut colegii mai tineri. As vrea ca si ei sa-si aduca aminte cu placere de mine asa cum imi aduc eu aminte de oamenii alaturi de care am lucrat la inceput”, a mai povestit Andreea Esca.

Revista Presei