Unde a lucrat Cătălin Măruță înainte de a deveni vedetă! Nu îi e rușine de asta

27 ian. 2020
Unde a lucrat Cătălin Măruță înainte de a deveni vedetă! Nu îi e rușine de asta

Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Și totuși, vedeta ProTV, Cătălin Măruță, a făcut-o. Chiar el a dezvăluit unde a muncit înainte de a deveni vedetă. Nu îi este deloc rușine cu ceea ce a făcut.

Care a fost primul loc de muncă al lui Măruță

Cu siguranță fanii lui Cătălin Măruță de la ProTV s-au întrebat de mai multe ori cu ce s-a ocupat vedeta înainte de a face carieră în televiziune. Chiar prezentatorul ProTV a făcut dezvăluiri complete despre primul său loc de muncă. Dacă acum este cunoscut în toată România, înainte să intre în televiziune Cătăin Măruță s-a descurcat destul de greu.

A vrut însă să fie independent financiar, așa că a muncit încă de când era student. A câștigat primii săi bani după ce a împărțit pliante pe stradă. Banii i-au ajuns să-și satisfacă o dorință vestimentară! A muncit însă din greu. A avut cinci joburi.

„Lucram la un post de radio, eram si DJ in discoteca, aveam si un part-time la o clinica medicala, imparteam si pliante electorale pe strada. De fapt, asta cu pliantele a fost primul job, adica de-aici am castigat primii bani. Eram foarte exaltat, normal, si am cheltuit impulsiv, asa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumparat o geaca ce imi placea la nebunie, dar i-am luat si mamei mele o esarfa frumoasa”, a declarat prezentatorul TV, conform ziare.com.

Cătălin Măruță a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.