Unde a lucrat şi ce studii are de fapt Vulpiţa! Femeia devenită vedetă peste noapte a recunoscut totul

24 feb. 2020
Unde a lucrat şi ce studii are de fapt Vulpiţa! Femeia devenită vedetă peste noapte a recunoscut totul

Incredibil! Fenomenul Vulpiţa continuă în România. Mirela Vaida a dat lovitura la Acces Direct după ce a adus-o în emisiune pe Veronica Stegaru, cunoscută sub porecla de Vulpița. Tânăra reuşeşte să surprindă prin priza pe care o are la public. Mai mult, audiențele postului Antena 1 au crescut semnificativ şi continuă să crească, concomitent cu veniturile, chiar dacă emisiunea a primit o amendă de 100.000 de lei din cauza Vulpiţei.

 Ce studii are de fapt Vulpiţa

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, a povestit la emisiunea Acces Direct totul despre viaţa sa, inclusiv unde a lucrat şi ce studii are de fapt. Cu toate că nu este o surpriză ţinând cont de limbajul pe care îl foloseşte, Veronica are doar 8 clase, muncind până acum doar cu ziua pe lângă casă.

„Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a povestit Vulpița, la emisiunea Acces Direct, vorbind despre viaţa sa de până acum.

Vulpița, cadou de zeci de mii de euro din partea unui bucureştean

Faima se pare că i-a adus Vulpiţei norocul pe care nu l-a avut niciodată în viaţă- Astfel, de când a devenit vedetă de TV, viaţa Veronicăi Stegaru s-a schimbat complet! În urmă cu doar câteva zile aceasta şi iubitul ei, Viorel, au primit cadou din partea unui bărbat din Bucureşti un apartament de două camere complet mobilat. Conform informaţiilor din emisiune, un bărbat necunoscut din Bucureşti le-a dat celor doi un apartament cu o bucătările spaţioasă şi balcon de 10 metri pătraţi. Mai mult, locuinţa ar fi şi utilată, iar cel care le-a făcut-o cadou nu cere nimic material în schimb, potrivit cancan.ro.