Unde este Luiza? Dincă a vorbit. Cine l-a bătut și a luat-o pe fată

dinca

Dincă a vorbit despre ce s-a întâmplat, de fapt cu Luiza. Criminalul din Caracal, se apre, că a avut mai mulți complici, de la care ar fi luat o bătaie cruntă. Aceștia ar fi luat-o și pe Luiza.

Este vorba despre Ștefan Risipițeanu. Dincă și-a schimbat complet declarațiile. Acesta nu mai recunoaște nimic din ce a spus inițial.

Acuzatul a declarat că Ștefan, împreună cu alți indivizi, l-ar fi bătut și ar fi luat-o pe Luiza din casa lui.

Soția lui Dincă știe tot?

Elena Dincă a fost chemat, din nou, la procuratură. Aceasta ar fi complicele soțului său. Femeia ar fi șters urmele din curtea bărbatului.

Avocatul Tonel Pop susține că Elena Dincă ar fi ajutat la ștergerea urmelor din casa lui Dincă.

Acesta a declarat, sâmbătă, la România TV, că există probe la dosar în care se arată clar că Dincă a colaborat cu întreaga familie, în uciderea celor două fete.

„Din punctul meu de vedere sunt probe la dosar, probe clare, în care Dincă a colaborat cu întreaga familie, în special cu soția lui. A fost la el, a făcut curat pe acolo, cu detergenți italieni și alte substanțe aduse de ea”, a spus avocatul Tonel Pop.

Fiica lui Dincă neagă totul

Pe de altă parte, fiica lui Dincă, Daniela Dincă, a declarat că mama sa nu are nicio treabă cu ceea ce tatăl său ar fi făcut. Mai mult, femeia a fost șocată de tot ce s-a întâmplat.

„Mama mea, de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, pe lângă medicamentele de tensiune, primește și calmante”, a spus Daniela Dincă.

Dincă ar fi bogat

Criminalul ar avea ascunși 100 000 de euro. Momentan, aceste lucruri nu au fost dovedite.

Revista Presei