Unde se poate face cel mai ieftin test PCR din România? Prețul poate ajunge și la sub de 200 lei, iar rezultatul poate fi gata și în 6 ore contra unei taxe de urgență

31 mart. 2021
Unde se poate face cel mai ieftin test PCR din România? Prețul poate ajunge și la sub de 200 lei, iar rezultatul poate fi gata și în 6 ore contra unei taxe de urgență
Foto: Kendal on Unsplash

Testele PCR au devenit o obișnuință pentru întreaga planetă în ultimul an, iar costurile acestora nu sunt deloc mici. Deși au apărut multe centre de testare, prețurile nu par să scadă deloc. Un studiu recent publicat de cei de la Vola.ro arată că aproape 50% dintre români vor să călătorească în anul 2021, așa că vor fi obligați ca înainte de a pleca în vacanță să efectueze un test PCR.

Chiar dacă v-ați vaccinat și cu a doua doză, sunt puține țări în momentul de față care acceptă adeverința de vaccinare, în lipsa testului PCR, așa că veți nevoit să-l faceți oricum.

Voxbiz.ro a analizat cu atenție ofertele de pe piață, iar astăzi vă prezentăm unde am identificat cel mai ieftin centru de testare. Mai exact la EXMED și vom detalia mai jos.

Deși OK Medical este în tot Bucureștiul și nu numai, prețurile sunt destul de mari – 350 lei, iar dacă vii prin intermediul unei agenții de turism, potți beneficia de un discount, însă mic: vei plăti 310 lei.

Unde se poate efectua cel mai ieftin test PCR din România? Rezultatele le primiți rapid

Cel mai ieftin test PCR din România se poate efectula la EXMED, în momentul de față și costă 249 lei pentru orice persoană. Acesta poate ajunge la 199 lei pentru cei care vin prin intermediul agențiilor de turism, care încheie un acord prealabil cu centrul. Adresa locației este: Lujerului, 42 A, aproape de Mall Plaza, cumva pe bulevardul Timișoara, colț cu Lujerului și are un spațiu generos de parcare.

Rezultatele le primiți pe mail în maxim 24 de ore, dar testul poate fi gata și în 6 ore, dacă achitați o taxă de urgență. Noi am fost la locația respectivă și am efectuat un test PCR. Personalul a fost deosebit de politicos, condițiile foarte bune și cel mai important, am avut unde să parcăm GRATIS.

Vă puteți programa ONLINE sau puteți suna la centrul EXMED.

De asemenea am efectuat un test PCR și la Ok Medical, unde am plătit 310 lei, cu discount-ul de la agenție inclus și nu am avut nici unde să parcăm. Am mers la centrul din apropiere de Piața Victoriei, iar dacă îndrăznești să parchezi în încinta parcării, ai putea ajunge să mai scoți din buzunar o sumă similară cu prețul testului. Deci atenție mare la acest capitol.