Unde va merge Klaus Iohannis de Paști! S-ar putea să fie foarte grav

iohannisklaus2

Președintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj către români în care a sublinita încă o dată că măsurile restrictive se vor aplica în continuare. Acesta a explicat că România nu are în plan în următoarea perioadă să relaxeze restricțiile, chiar dacă alte state au făcut anunțuri în acest sens. „S-ar putea să fie foarte grav”, a avertizat șeful statului.

„Vremea e frumoasă. Auzim la știri că sunt unele țări unde se face un plan pentru realxare. Oricât îmi pare de rău, trebuie să vă spun pe față, noi, în România, nu suntem în astfel de fază. Numărul de cazuri crește, numărul de persoane infectate crește. Noi nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm. Depinde de noi cât mai durează până putem să venim cu nu plan de relaxare măsurilor. Dacă respectăm cu sfințenie regulile impuse de autorități, să nu întâlnim cu persoane, să evităm contactul, fizic dacă respectăm aceste reguli, vom putea mai repede să ajungem la relaxarea restricțiilor”, a declarat Klaus Iohannis.

El a rugat toți cetățenii să rămână acasă de Paști, așa cum va face și el. Președintele a mai spus că va petrece sărbătorile doar cu soția sa, Carmen și că va aprinde o lumânare acasă, în timp ce va urmări liturghia la televizor.

Revista Presei