Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Va fi cel mai bun an al lor. Zodiile care au parte de noroc in 2019! Vezi dacă te afli printre ele

  1. Home/
  2. Entertainment/

Astrologii spun ca Anul 2019 va fi unul magnific pentru trei dintre zodii, fie isi vor întâlni marea dragoste, fie își vor jura iubire veșnică în relația de cuplu….

Astfel, Berbecii, Gemenii și Leii sunt favoriții astrelor în anul care vine, însă nici celelalte zodii nu sunt mai puțin norocoase.

Berbec

Nativii din Berbec trebuie sa se pregateasca de schimbari. In special in viata personala. Astrele promit celor nascut sub acest semn noi intalniri romantice care, ulterior, s-ar putea transforma in frumoase povesti de iubire cu final fericit.

In fiecare zi, in fiecare luna, Berbecii vor simti un aflux de energie, iar inimile multor reprezentanti ai acestei zodii vor bate fericite.

Gemeni
Vesti bune si pentru nativii din Gemeni. Cei care nu si-au intemeiat inca o familie, vor avea sansa sa intalneasca, in 2019, adevarata dragoste. Cum vor evolua relatiile depinde, in mare masura, chiar de Gemeni, mai precis de dorinta lor de a face pasul decisiv. Oricum, fericirea si euforia ii vor insoti permanent anul viitor pe reprezentantii acestei zodii.

Leu

Desi nu fac parte din categoria celor care-si manifesta sentimentele, dar chiar si ei, nativii din Leu, vor dori, in 2019, sa-si exprime dragostea, sa transmita emotii. Cei casatoriti se vor convinge, daca mai era nevoie, ca, la momentul potrivit, au facut o alegere buna. Cei care nu si-au gasit inca jumatatea, ar putea intalni persoana capabila sa le transforme viata intr-un vis frumos. Ceea ce nu inseamna neaparat ca va urma si o casatorie.

Top 3 zodii care vor avea noroc în dragoste în 2019

Dacă visezi la o poveste de dragoste frumoasă și palpitantă, 2019 este anul perfect. Incertitudinea se va spulbera, iar câteva zodii vor întâlni persoane care le vor schimba complet viața.

Cu două condiții. Să profite de fiecare ocazie și să aibă inima deschisă la orice posibilitate. Un cuplu nu se naște din frică, ci din încredere în viitor și optimism.

Taur
Ambițioși până la cer, acești nativi nu vor accepta decât o relație perfectă, care bifează toate cerințele lor – pasiune, încredere, amuzament, loialitate. Mai jos de atât nu are sens, acesta fiind unul din motivele pentru care taurii preferă să stea singuri. Și problema nu e că “persoana ideală” nu există, ci că taurii nu au răbdare să o cunoască. Cei care vor trece peste impulsurile de moment și vor accepta să-și pună sufletul pe tavă vor trăi experiențe pe care le credeau posibile doar în filme.

Gemeni
Personalități complexe și de multe ori indescifrabile, gemenii vor căuta să trăiească o poveste de iubire, însă fără a lăsa garda jos și fără a renunța la micile lor plăceri zilnice. În aceste condiții e posibilă doar o aventură de o noapte, nu și o relație profundă, care aduce adevărata împlinire. Norocul face ca gemenii, norocoși din naștere, să aibă posibilitatăți nenumărate de a cunoaște oameni speciali în 2019, ca de altfel în fiecare an. Depinde doar de ei dacă o vor lua pe calea ușoară, a plăcerilor de moment, sau pe cea mai grea, care le va schimba viața.

Fecioară
Fecioarele care au crezut că dragostea e rezervată altora, celor norocoși, vor avea parte de surprize. O simplă ieșire în oraș, o conversație pe internet sau un schimb de priviri la serviciu s-ar putea transforma într-o aventură de neuitat, iar de aici și până la o relație stabilă mai e doar un pas. Pe care fecioarele îl vor face fără ezitări, mai ales că alesul inimii le conferă un sentiment de liniște și confort. Acest aspect e foarte important pentru nativii din Fecioară, fiind obișnuiți să trăiască într-un ritm amețitor, în care așteptările de la fiecare zi sunt uriașe, iar stresul pe măsură.

Andru