Va fi crunt! Pensiile a milioane de români, în pericol: Anunț oficial de la Guvern

25 oct. 2019
Va fi crunt! Pensiile a milioane de români, în pericol: Anunț oficial de la Guvern

Mare atenție! Este anunțul pe care nimeni nu voia să îl audă. Va fi crunt! Pensiile a milioane de români sunt în mare pericol. Cei de la Guvern s-au decis să spună totul.

Ministrul demis al Muncii, Marius Budăi, a făcut dezvăluiri complete. Anunţă că o tragedie va lovi milioane de români odată cu ajungerea Partidului Naţional Liberal la guvernare.

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Marius Budăi anunță mari probleme pentru milioane de pensionari. Va urma o perioadă dură de austeritate. Acesta a vorbit despre programul de guvernare al PNL. El spune că, fără să dorească să fie patetic, îl încearcă un sentiment de durere faţă de aceşti liberali. „Numele lor este austeritatea”, susţine Marius Budăi, care atrage atenţia că PNL se pregăteşte să taie salariile angajaţilor din sectorul public şi să anuleze voucherele de vacanţă.

„Vă rog să mă credeți că am un sentiment de durere și nu vreau să fiu patetic. Când am spus că numele acestor oameni e austeritatea, am fost contrazis de ei, dar iată că, astăzi, tot ei îmi confirmă că numele lor este austeritatea. Au strigat doi-trei ani că nu sunt bani, am sperat că au început, măcar în campanie electorală, să spună că vor da, dar acum, când trebuie să-și asume în scris că vor da, nu avem altceva decât măsuri de austeritate. PNL spune explicit că va modifica legea salarizării. Clar înseamnă tăierea salariilor angajaților din sectorul public.

Mai mult, o consecință inevitabilă a modificării legii salarizării anunțată în programul PNL este și anularea voucherele de vacanță. Bănuiesc că s-au consultat și cu mediul de afaceri din turism. Mai mult de atât. Dacă facem o analiză a ceea ce înseamnă modificarea legii salarizării, îmi vine în gând nu numai că taie din salariile angajaţilor din sectorul public, urmează şi anularea majorării de salarii prevăzute de legea dată de PSD”, a declarat ministrul pentru Antena 3.