Va fi nunta anului! Gina Pistol, dezvăluiri senzaționale despre Smiley: Detaliul care spune totul

Smiley despre Gina Pistol: "E singura fată trecută de 12 ani care îmi înțelege muzica!"

Aceasta va fi nunta anului în lumea mndenă autohtonă. Gina Pistol face dezvăluiri senzaționale despre Smiley și oferă amănunte despre relația pe care o are cu starul. Mai mult, Gina a devoalat ce cadou a primit de la Smiley.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragste de mai bine de doi ani. S-a vorbit despre faptul că cei doi se vor căsători, iar acum zvonurile par cel mai aproape de adevăr.

Gina Pistol și Smiley, nunta anului

Gina Pistol și Smiley ar putea oferi imaginile anului. Au început să îşi asume public şi să se afişeze împreună, iar pasul cel mare pare să fie din ce în ce mai aproape. Cei doi sunt foarte fericiţi şi nu este exclus ca în curând să dea vestea cea mare.

Gina se află în Asia, acolo unde filmează noul sezon din Asia Express şi a arătat tuturor ce cadou i-a făcut Smiley. Vedeta a postat un filmuleţ pe pagina sa de Instagram, iar la gât purta un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, făcând referire la Smiley (n.r. zâmbet). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a spus Gina pe reţelele de socializare.

La un moment dat, Gina Pistol a vorbit, deschis, despre nunta cu Smiley. Vedeta a mărturisit că ar vrea să renunțe la numele ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria. ”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declara Gina Pistol, conform cancan.ro.

Smiley și Gina Pistol se iubesc din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Până la urmă, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley.

Revista Presei