Va fi nunta anului! O vedetă ProTV se căsătorește: Va avea un soț celebru

Pro TV

Dezvăluirea finalului de an din televiziune. O celebră vedetă de la ProTV se căsătorește. I-a spus DA iubitului ei, un faimos regizor. Au fost devoalate toate detaliile evenimentului.

Aceasta va fi nunta anului. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri merge în fața altarului pentru a-i jura credință veșnică iubitului ei.

Se căsătorește Diana Enache

Prezentatoarea știrilor ProTV, Diana Enache, se căsătorește. Aceasta i-a spus da regizorului Adrian Horobeț. Cei doi au făcut pasul cel mare fix în prima zi a acestei săptămâni. Au depus declarația de căsătorie! Cei doi se află într-o relație de aproape 10 ani. Au și un băiat împreună, pe care vedeta postului l-a adus pe lume în ianuarie 2014.

Diana și Adrian Horobeț au fost deja la Starea Civilă. Au înregistrat declarația de căsătorie. Practic, știrista și regizorul sunt ca și ”luați” de mult timp, doar că nu reușiseră să treacă asta și în acte. Au împreună un băiețel pe nume Tomas, născut pe 10 ianuarie 2014, conform cancan.ro.

Adrian Horobeț s-a implicat în mai multe campanii umanitare, regizând diferite spoturi în acest sens. A lucrat cu mai multe vedete printre care Antonia, dar și cu marele Gică Hagi și apoi cu Adrian Mutu, cel despre care se spunea că este urmașul ”Regelui” în fotbalul românesc.

Diana Enache și-a început cariera de jurnalist-prezentator la Realitatea TV, în anul 2006. A fost reporter la matinal, unde avea și rubrica ”Rezervat pentru diseară”. A prezentat ”Sibiu, Capitală Culturală Europeană” și apoi programul ”Realitatea All Inclusive”. Până în septembrie 2012, a ținut tronsonul Life-Time, între orele 14.00 și 16.00.

Apoi, a trecut la Pro TV, echipă din care face parte și acum. A luat doar o mică pauză, în 2013-2014, atunci când l-a născut pe Tomas. „Fiecare dintre noii colegi are ceva de dăruit, iar eu primesc, cu deschidere, orice mă ajută să înţeleg şi mai bine sistemul «Gândește liber»”, mărturisea Diana Enache.

Loading...

Revista Presei