Va fi nunta anului! Roxana Vancea a spus „Da”: Cine i-a luat locul lui Bendeac

Roxana-Vancea-7

Aceasta va fi nunta anului! Celebra Roxana Vancea Vancea a spus „Da” și își va uni destinele cu alesul inimii ei. S-a aflat și cine este cel care i-a luat locul lui Mihai Bendeac.

Fosta asistentă TV care acum câteva luni îi transmitea, într-un roast, lui Mihai Bendeac să o ceară de soție și-a găsit jumătatea. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, antrenorul de fitness Dragoș.

Roxana Vancea se mărită

Roxana Vancea a spus totul pe o rețea de socializare. A publicat o imagine în care îi este surprinsă mână, mână pe inelarul căreia se află superba bijuterie. Bruneta a spus Da! și a împărtășit această bucurie cu prietenii ei virtuali. Pe lângă inelul de logodnă, Dragoș i-a dăruit viitoarei lui soții un buchet de trandafiri roșii și albi.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a scris Roxana Vancea, în urmă cu ceva timp, pe o rețea de socializare.

Deși inițial discretă în privința relației lor, în ultima vreme, Roxana a publicat numeroase fotografii alături de partenerul ei. Din imaginile postate reiese că Dragoș ar avea deja un fiu. Cei doi își petrec mai tot timpul că micuțul lui Dragoș

Roxana Vancea s-a iubit cu Mihai Bendeac

În trecut, Roxana a format un cuplu cu actorul Mihai Bendeac. Perechea părea extrem de îndrăgostită, Roxana tatuându-și numele acestuia pe mână. Totuși, cei doi s-au despărțit dar Roxana și Mihai au rămas în relații bune. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare iComedy și relația lor a evoluat foarte repede. Roxana Vancea a fost asistentă TV și model și s-a făcut cunoscută publicului prin intermediul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani.

 

 

 

Revista Presei