Va începe Al Treilea Război Mondial?! Un oficial a făcut un anunț înfricoșător

tank3

Se vorbește tot mai mult despre cursa înarmării, despre războaie cibernetice, dar și despre exerciții și manevre militare ajunse la un nivel fără precedent. Un oficial din armata britanică vorbește despre al Treilea Război Mondial. 

Amenințările din partea Rusiei sunt în continuă creștere, a declarat Nick Carter, oficial britanic din Ministerul Apărării, noile „arme” fiind reprezentate de dezinformare și mercenari care pot duce chiar la un război mondial.

„Puteți vedea cum escaladarea (tensiunilor, n.r.) poate fi o posibilitate”, a declarat Carter. Rusia ar putea astfel să declanșeze un Al Treilea Război Mondial, consideră oficialul britanic.

Gorbaciov: Lumea se află în fața unui „pericol colosal”

Declarația oficialului britanic vine la scurt timp după ce ultimul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a declarat într-un interviu că atmosfera dintre Rusia şi Occident rămâne „rece”, dar ”e tot război”.

„Uitaţi-vă la ce se întâmplă. În diferite locuri se întâmplă încăierări, schimburi de focuri de armă. Avioane şi nave sunt trimise peste tot. Nu este genul de situaţie pe care să ne-o dorim,” a declarat liderul rus.

Revista Presei