Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Vasile Melinte – eroul moldovean care a salvat în incendiile din Grecia, peste 70 de oameni, riscându-și propria viață!

  1. Home/
  2. News/

El este eroul moldovean, Vasile Melinte, care a salvat în incendiile din Grecia, peste 70 de oameni, riscându-și propria viață. El este internat într-un spital din Viena, suferind arsuri pe 70% din suprafața corpului.

ReclamaFacebook a promis că va dona 1 euro cent pentru fiecare like și 10 cenți pentru fiecare distribuire.

Eroul moldovean, Vasile Melinte care a salvat 70 de oameni din incendiul care a avut loc în Grecia, s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc. Liderul PDM i-a mulțumit eroului moldovean pentru ceea ce a făcut și drept cadou i-a oferit o casă la Stăuceni.

Vasile Melinte a fost tare bucuros că a fost lăudat măcar de cineva din țara sa de origine. “Am stat în celula de rezistență a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase da ei nu că să mă ajute că eu nu cer asta da mi-au mai zis ca să le trimit bani pentru proteste. Că mă rog, eu sunt peste hotare și am resurse sufieciente, trebuie să mă mai gândesc și la popor nu doar la propria familie.” A spus Vasile Melinte.

ReclamaMoldoveanul care a salvat 70 de oameni din incendiul din Grecia a devenit deja protagonistul unui material de pe Ziarul de Garda care imediat dupa ce au aflat că s-a întâlnit cu Plahotniuc i-au descoperit lui Melinte vreo 2 castele la Schinoasa și 3 automobile de lux.

Haideți să ne rugăm pt el și să dăm share, să ne mândrim cu moldoveanul nostru.
Amin! Nu ai inimă dacă nu dai like sau share!

Să ne mândrim cu moldovenii eroi!

Loading...

Andru