Vedetă a Antenei 1, apel disperat! Ce a pățit prezentatoarea: Nimeni n-a putut să o ajute

Antena 1

Probleme mari pentru una dintre vedetele Antenei 1. Prezentatoarea a trecut printr-o situație neplăcută, dar nimeni nu a putut să o ajute în ciuda faptului că aceasta a cerut ajutorul tuturor.

Octavia Geamănu, victimă pe rețelele de socializare

Prezentatoarea știrilor Antenei 1, Octavia Geamănu, a ajuns victimă pe rețelele de socializare. Aceasta a cerut ajutor şi a transmis un mesaj urgent, în speranţa că prietenii virtuali o pot ajuta.

Octavia Geamănu a întâmpinat probleme tehnice în mediul online şi pentru că acestea sunt destul de complicate, vedeta a decis să le ceară ajutorul fanilor ei. A scris pe Facebook un mesaj prin care îi roagă pe cei care o pot ajuta să-i ofere informaţii cu privire la un virus care nu-i dă pace în mediul online. Totul ar fi pornit de la faptul că a trebuit să-şi reactualizeze datele pe Instagram, iar de atunci i-a dispărut contul, iar un virus îi şterge din mailurile primite.

Nu ştia ce să facă şi tocmai de aceea le-a cerut ajutorul prietenilor săi virtuai, care se pricep la aşa ceva. ”Am nevoie de ajutor… 🙏. Am primit un mail de la Instagram, de reactualizare a datelor. Ceea ce am şi făcut. Şi-acum surpriză! Mi-a dispărut contul total şi acel virus îmi şterge mailurile rând pe rând. Are cineva vreo soluţie salvatoare?”, a scris Octavia Geamănu pe o rețea de socializare.

Prietenii Ocraviei Geamănu au sărit imediat în ajutor vedetei şi i-au recomandat fie să apeleze la un specialist în IT, fie să-şi instaleze un program pentru antivirus pe telefon, iar mai apoi să trimită un mail către reprezentanţii Instagram.

Revista Presei