Vedeta care câștigă peste 1 MILION de dolari pentru doar o postare pe Instagram. De ce e atât de specială

de: Ana Toma
31 mai 2021
Vedeta care câștigă peste 1 MILION de dolari pentru doar o postare pe Instagram. De ce e atât de specială

Cele mai cunoscute influencere din România încasează pe o postare pe Instagram mii de euro, însă în SUA sumele cu care sunt plătiți influecerii întrec orice așteptare.

La doar 23 de ani, Kylie Jenner câștigă o adevărată avere din Instagram, însă pentru ea aceste venituri nu reprezintă absolut nimic având în vedere averea sa, dar și afacerile pe care le deține.

Cine este Kylie Jenner

Kylie Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé.

În 2019, pe când avea doar 21 de ani, Kylie Jenner a fost declarată de Forbes cea mai tânără miliardară din istorie. Averea sa se datorează companiei de cosmetice înființată chiar de ea în 2016, Kylie Cosmetics.

La doar doi ani după ce a intrat în business a încasat, într-un singur an, venituri din vânzări de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes, lucru la care nici măcar vedeta nu se aștepta.

”Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoaşterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr“, a declarat Kylie Jenner pentru Forbes.

Kylie Jenner

Cât încasează Kylie Jenner din Instagram

Kylie Jenner este model și antreprenor, deci e de înțeles că este apreciată și pe social media. Are 141 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar pentru o singură postare publicată, vedeta încasează 1.266.000 dolari.

Totuși, această sumă nu reprezintă pentru ea un venit atât de are. În noiembrie 2018, după ce a semnat o colaborare cu distribuitorul Ulta, Kylie Cosmetics a avut încasări de 54,5 de milioane de dolari.

Așa cum era de așteptat, anii au trecut, averea vedetei a crescut, iar vânzările de produse au început și ele să crească semnificativ în ultimii ani, deci nu ar fi prea mare surpriza dacă în următoare aperioadă, sora vitregă a lui Kim Kardashian ar urca și mai sus în topul miliardarilor lumii.