Vedeta care s-ar fi îndrăgostit de Vulpița! Toată lume a rămas mască. Fanilor nu le vine să creadă

09 mai 2020
Vedeta care s-ar fi îndrăgostit de Vulpița! Toată lume a rămas mască. Fanilor nu le vine să creadă

Toată România vorbește despre Vulpița. Veronica Stegaru a isterizat tot internetul și nimeni nu înțelege de unde vine succesul ei nebun. Mai mulți artiști au dorit să scoată piese cu ea, tocmai pentru a le aduce vizualizări, ceea ce s-a întâmplat. Soțul ei Viorel nu se bucură de același succes.

Fiul lui Adrian Minune, Adrian Simionescu Junior a spus pe rețelele de socializare că de la o vreme nu mai poate dormi din cauza Vulpiței, doar că fanii au considerat că acest nu vorbește serios. Și probabil totul a fost o glumă pentru că ulterior acesta a spus că a dezvoltat o pasiune acum pentru Floricica Dansatoarea.

Interesant este că până și fiul celebrului manelist a dorit să-și lege imaginea de Vulpița, doar că nu au intrat în atenția Antenei 1 remarcile lui. Se pare, însă că aceasta nu mai vrea să rămână alături de soțul ei deloc, mai ales după succesul cu piesa scoasă împreună cu cântărețul de manele, Rafaelo.

Aceasta a fost și concurent la Puterea Dragostei, emisiune difuzată la Kanal D și nu a reușit niciodată să ajungă numărul 1 în trending. Iată că fenomenul Vulpița l-a dus acolo și se pare că toți vor să se înfrupteze din succesul ei inexplicabil la public.