Vedeta celebră care și-a dat demisia de la Pro Tv și a plecat la Antena 1! Motivul pentru care a ales să plece

antena 1 pro tv

Pro Tv începe să piardă vedete importante ale postului în favoarea Antenei 1. Totuși de remarcat, că unele dintre acestea se întorc înapoi. Mihai Petre și Horia Brenciu sunt doar două exemple. Ambii sunt jurați la Românii au Talent, respectiv Vocea României, cele mai de succes producții ale postului.

Răzvan Fodor a fost ani buni colaborator de bază al Pro Tv, dar de la un moment dat a intrat într-un con de umbră. Și soția lui Irina, cu care este căsătorit de zece ani, tot la Pro Tv lucra. Ei bine, acum fostul cântăreț a renunțat la postul cu care a obținut mari succese ca prezentator el emisiunii MasterChef și a semnat cu Antena 1.

Acesta a prezentat în trecut și „Vorbeşte lumea” alături de Vica, Nadine și Sore, dar se pare că a ales să plece tocmai pentru că producătorii de la Pro Tv nu l-au mai introdus în proiecte importante, conform unor surse VoxBiz.

Așadar Răzvan Fodor va participa la ”Asia Express” – sezonul 3, alături de bunul său priene, chef Sorin Bontea. Deși inițail s-a gândit să refuze propunerea, acum este fericit cu alegerea făcută.

I-a plăcut mult Asia Express

”Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express”. a mărturisit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea încă sunt prieteni încă din copilărie. „În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune și de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Pești, eu Rac, suntem compatibili și din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja și un nume: Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă’. Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potrivește numele”, a declarat Răzvan Fodor, conform viva.ro.

Revista Presei