Vedetă Kanal D scoasă pe brațe din platou! I s-a făcut rău și a fost nevoie să se oprească filmările. Ce a pățit

Gina Chirila la Bravo, ai stil! Celebrities

Televiziunea pare ușoară, însă în spatele fiecărei emisiuni este foarte multă muncă și nu de puține ori oboseala își spune cuvintele. A simțit-o pe pielea ei și fotomodelul Gina Chirilă, care este concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Soția lui Bogdan Vlădău este în ultima lună de sarcină și pe parcursul filmărilor i s-a făcut rău.

“Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău”, anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă. Reality show-ul nu este transmis în direct, însă camerele îi urmăresc tot timpul pe jurați, concurenți și prezentatoare.

Gina Chirilă a spus că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o, dar că acum și-a revenit. “Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine”, a spus Gina Chirilă.

Episodul a fost filmat și va fi transmis de Kanal D, în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, pe 12 februarie.

Revista Presei