De ce s-a supărat Neti Sandu pe Pro Tv! Își anunță plecarea? Vedeta arată senzațional la 60 de ani și a dezvăluit și secretele ei

44074987_581614928922394_8195387501641203712_n_68014600

De peste 20 de ani ne face diminețile mai frumoase. Neti Sandu este cea mai longevivă vedetă a celor de la ProTV și continua să uimească și la 60 de ani. Prezentatoarea horoscopului matinal arată senzațional la vârsta de 60 de ani. Neti Sandu s-a decis să nu țină secretele frumuseții doar pentru ea și a decis să spună totul.   

Vedeta ProTV apare de decenii pe sticlă, dar arată mereu la fel. Nu și-a schimbat look-ul absolut deloc și nici nu a îmbătrânit, deși a ajuns la 60 de ani. Neti Sandu continuă să se mențină în formă, dar nu oricum. Vedeta și-a impus reguli stricte și esențiale de alimentație, de la care nu se abate niciodată.

Neti Sandu nu a ținut cure de slăbire

A evitat mereu curele de slăbire, dar are câteva reguli clare când vine vorba de alimentele pe care le consumă.

„Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe de toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața. În general, prefer mâncărurile simple, chiar dacă uneori mai comand câte o sofisticărie atunci când iau masa la restaurant ca să ies din monotonia aceasta culinară”, a dezvăluit Neti Sandu pentru Viva!.

Mâncarea preferată a lui Neti Sandu

Vedeta nu renunță însă la ceea ce îi place cel mai mult. Are și câteva plăceri vinovate la care nu poate renunța. „Îmi plac dulciurile, nu refuz niciodată dulceața sau câte o bomboană, câte o ciocolățică, însă nu mănânc fast-food sau sosuri grele, de tipul maionezei. Îmi place și shaorma, însă din ea mănânc numai carnea, nimic altceva”, a mai spus vedeta.

Ce salariu are Neti Sandu

Neti Sandu a ajuns la ProTv încă din 1995, atunci când s-a deschis postul. Ea transmite ceea ce spun astrele încă dinainte de a fi la PRO TV. Nu se știe clar salariul vedetei, dar unele surse spun că, luând în considerare alte salarii ale vedetelor trustului, se poate aproxima. Astrologul ar câștiga între 1.000 și 2.000 de euro.

Își anunță plecarea?

„Urasc sa scriu horoscoape. Mi-am distrus organismul, creierul, totul. Am, n-am chef, eu trebuie sa scot ceva interesant. Simt ca scrisul mananca din mine. Imi place, dar nu asa fara masura. Cand plec in concediu, trebuie sa las horoscopul pentru mai multe publicatii in avans. Pentru mine este o pedeapsa. Este ucigator sa scrii incontinuu si sa ramai fresh, mai ales cu un program matinal. Nu-mi prieste”, a declarat Neti Sandu.

Deoarece se trezeste in fiecare dimineata inainte de ora 4.00, Neti recunoaste ca a trebuit sa renunte la petreceri și nu-i mai place acest lucru acum.

„E adevarat ca eu dupa atatia ani de program matinal nu ma mai pot duce seara la petreceri. E un automatism dupa care functionez. Eu stiu ca, daca ma culc la ora 22.00, atunci voi avea mai putine ore de odihna pana la 03.30, cand trebuie sa ma trezesc, iar a doua zi sunt terminata. Practic, daca reusesti sa pastrezi o constanta, atunci rezisti. Nu le poti avea pe toate: cariera, familie, copii, timp de distractie. Cand ai multe responsabilitati nu te mai poti trezi de dimineata cu aceeasi energie”, a mai spus Neti Sandu.

Astrologul recunoaşte că este asaltată de necunoscuţi care îi cer detalii despre horoscop, dar şi despre… vreme: „Unii mă-ntreabă cum e vremea, pentru că mă confundă cu Busu şi le spun: o să plouă.”, a scris Neti pe Facebook

Revista Presei