Vedetele din România care vând poze nud cu ele pe site-uri pentru adulți. Nume celebre pe listă: câți bani încasează

20 mai 2021
Vedetele din România care vând poze nud cu ele pe site-uri pentru adulți. Nume celebre pe listă: câți bani încasează

Mulți consideră că dacă cineva apare la televizor, automat câștigă și bani mulți. Însă lucrurile nu stau deloc așa. Sunt numeroși artiști, care în pandemie au rămas fără buget și au căutat soluții în online.

Dacă o parte au reușit să scoată sume importante din Youtube sau promovând diverse produse pe Instagram și Facebook, o alta a fost nevoită să apeleze la prieteni.

Vedetele postează imagini nud pe site-ul OnlyFans.com

O altă sursă de bani pentru numeroase vedete o reprezintă site-ul OnlyFans.com. Este un fel de Instagram, dar deochiat, în sensul că aici se postează fotografii și filmulețe destinate doar adulților, iar cine dorește să le vadă trebuie să plătească. Vedetele de peste Ocean câștigă enorm din acest serviciu.

Blac Chyna

Cei mai mulți bani de pe site-ul OnlyFans îi încasează Blac Chyna – 15,4 milioane de lire lunar, adică aproximativ 17 milioane de euro. Celebritățile din România nici nu pot spera, însă la sume atât de mari. Nici măcar pe aproape. Totuși cântăreața Xonia și Larisa Drăgulescu au fost printre primele care s-au înscris pe OnlyFans.com.

Cât costă imaginile deochiate cu vedetele din România pe OnlyFans.com

Corina Bud a întrebat și ea fanii dacă este cazul să se înscrie pe acest site, de unde se pot încasa sume importante. Momentan artista nu a anunțat dacă a încărcar sau nu imagini deochiate cu ea.

Xonia

Un set de patru poze cu Xonia costă 20 de dolari, iar un filmuleț 25 de dolari. Mihai Trăistariu și-a făcut și el cont pe OnlyFans.com, dar cere doar 5 dolari pe lună pentru un abonament la imaginile cu el.

Mai scumpă este Naba Salem, care cere 20 de dolari pe lună. Aceasta s-a făcut remarcată la emisiunea de pe Kanal D, Bravo, ai stil!