Vei slăbi garantat până în martie! Un celebru medic nutriționist a dezvăluit secretul! Ce trebuie să mănânci

18 ian. 2020
Vei slăbi garantat până în martie! Un celebru medic nutriționist a dezvăluit secretul! Ce trebuie să mănânci

Un celebru medic nutriționist a dezvăluit secretul care te ajută să ajungi la forma mult dorită. Vei avea o siluetă exact cum ți-ai imaginat în doar 40 de zile. Până în luna martie vei slăbi garantat!

Mihaela Bilic a oferit mai multe sfaturi care îți vor fi de mare ajutor. Vedeta spune că nu este napărat o dietă, ci un mod de viață mai sănătos.

ANTRENAMENT?

„Aceasta nu e o cură de slăbire, ci o reorganizare definitivă a alimentației, o reașezare a relației cu mâncarea, o redefinire a principiilor și regulilor unui stil de viață sănătos. Ce presupune? Un interval de minim 40 zile, împărțit în etape de câte 10 zile, în care ne propunem câte un obiectiv (pe rând). Până la 1 martie, veți putea spune că ați înțeles cum funcționează slăbitul și chiar ați făcut pașii cei mai importanți pentru obținerea siluetei pe care o doriți„, a scris nutriționistul Mihaela Bilic pe Facebook.

„Vă invit să luați o foaie de calendar și să pornim în 10 zile de ANTRENAMENT. Ce aveți de făcut? Curățenie în alimentație! Fără rontzăieli și ciuguleli între mese, doar 3 farfurii cu mâncare consumate zilnic, în principiu la 4-5 ore distanță una de alta. Ce notați în calendar? O față tristă pentru fiecare covrigel sau alună ronțăite din greșeală.”, recomandă aceasta.

Ce deserturi aveți voie să consumați?

„Pare simplu? Atunci stați că nu am terminat. Limitarea consumului de zahăr și/sau fructe la 1 produs/zi! Iată o scurtă listă de deserturi la care puteți apela: un iaurt cu fructe, o înghețată Wafă, 2-3 cubulețe ciocolată, o ceașcă de orez cu lapte, o banană sau o pară. Suficient! La treabă!

P. S. Revin cu sfaturi suplimentare pe tot parcursul antrenamentului, nu va speriați”, a mai scris nutriționistul.