Vestea anului! O vedeta a Antenei 1 a luat decizia: Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu

02 dec. 2019
Vestea anului! O vedeta a Antenei 1 a luat decizia: Ce se întâmplă cu chef Florin Dumitrescu
Chefi la Cuțite

Este vestea anului! O vedeta a Antenei 1 a luat decizia. Chef Florin Dumitrescu și aleasa inimii lui au făcut public totul. Celebrul bucătar va deveni tată pentru a treia oară. Vedeta emisiunii Chefi la Cuțite, difuzată de postul de televiziune Antena 1, a făcut recent marele anunț printr-o postare pe o rețea de socializare.

Juratul de la Chefi la Cuțite a anunțat printr-o postare pe Instagram că va deveni tată pentru a treia oară.

Ce nume va purta copilul

Soția îi va dărui lui chef Florin Dumitrescu o fetiță, pe care o va boteza Zelda. Celebrul bucătar și partenera lui de viață, Cristina Sima-Dumitrescu, sunt împreună de 9 ani. După patru ani de relație, cei doi au dat naștere unei fetițe, pe care au botezat-o Ava.

Florin și Cristina au făcut o nuntă de poveste și apoi au devenit din nou părinți. Au făcut tot o fetiță, pe care au botezat-o Mia. Chef Florin Dumitrescu a anunțat că va fi tată din nou, tot de fetiță. „Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, spunea Chef Florin Dumitrescu în anul 2015, când devenea pentru a doua oară tătic.

Chefi la cuțite rupe audiențele

Chefi la cuțite este un cooking show românesc, care a fost difuzat prima dată pe 7 martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea care este moderată de Gina Pistol rupe toate audiențele, mai mereu luând fața concurenței. Juriul este format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În anul 2017, Chefi la cuțite, a fost desemnat cel mai bun show de divertisment.