Vestea anului pentru o vedetă a Antenei 1! Ce i-a dezvăluit iubita: Nu credea că i se mai îndeplinește visul

Antena 1

Este vestea anului pentru o vedetă super cunoscută a Antenei 1! Iubita l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume. Nu credea că i se mai îndeplinește visul.

Vestea anului pentru o vedetă a Antenei 1

Este vestea anului pentru Liviu Vârciu. Iubita acestuia este însărcinată pentru a doua oară. Se pare că de această dată fostul cântăreț va deveni tată de băiat. Burtica șatenei este destul de mare, semn că în scurt timp cei doi îşi vor strânge în braţe şi cel de-al doilea copil.

Liviu Vârciu a anunţat că este pregătit să devină tătic pentru a treia oară, dar nimeni nu se aştepta ca lucrurile să se întâmple atât de rapid.

Ceea ce l-a făcut pe Liviu atât de fericit este că în sfârșit va avea un băiat. Apropiaţii artistului spun că Vârciu este extrem de fericit pentru faptul că Anda Călin îl va face tată de băiat.

Se pare că Anda Călin a reuşit ceea ce nimeni nu a putut face până acum. Mereu a susţinut că îşi doreşte să aibă şi un băiat, pe lângă cele două fete de care se bucură, acum artistul îşi vede visul cu ochii.

Dacă Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară, pentru Anda Călin este cea de-a doua experienţă în rolul de mamă, conform spynews.ro.

Salariul lui Liviu Vârciu de la Antena 1

Fostul solist de la trupa LA are contracte pe bandă rulantă și a ajuns să câștige bani frumoși. Vedeta vrea să le creeze un trai cât mai bun fiicelor sale Carmina, în vârstă de 17 ani, și Anastasia Maria, fetița de 2 ani pe care o are cu Anda Călin. Acum are de ce să tragă și mai mult. Va avea și un băiețel

Recent, fostul cântăreț a dat marea lovitură. Pentru prezentarea emisiunii matrimoniale „Rămân cu tine” de la Antena 1. primește un salariu lunar de 7.000 de euro.

Dar asta nu e tot. Liviu Vârciu a investit și pentru producția filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”, unde deține și rolul principal.

Revista Presei