Vestea anului pentru șoferii din România! Cât costă cel mai nou Volkswagen. Va fi la vânzare și-n țara noastră

14 mart. 2020
Vestea anului pentru șoferii din România! Cât costă cel mai nou Volkswagen. Va fi la vânzare și-n țara noastră

Este vestea anului pentru toți șoferii din România. Cel mai nou Volkswagen poate fi achiziționat și din țara noastră. S-a aflat cât costă decapotabila care va face furori pe șosele.

Vestea anului pentru șoferii din România

Este vestea anului pentru șoferii din țara noastră. Cel mai nou model de Volkswagen este la dispoziția lor. Noul Volkswagen T-Roc Cabrio poate fi comandat de acum și în România.

Bolidul decapotabil are un preț de pornire de 24.700 de euro. T-Roc cu acoperiș fix pleacă de la 17.700 de euro. Acesta a fost deja prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Este primul SUV decapotabil marca Volkswagen.

Modelul cu acoperiș textil, care se poate ridica sau coborî în 9 secunde, la viteze de până la 30 km/h, este disponibil cu două linii de echipare și cu două motoare.

Versiunea entry-level, care pornește de la 24.700 de euro, are linie de echipare Style și motor 1.0 TSI cu trei cilindri, 115 cai putere și 200 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Echiparea Style include cruise control adaptiv și Front Assist, jante din aliaj Mayfield de 17 inci, volan multifuncțional îmbrăcat în piele, Park Pilot, aer condiționat manual și geamuri electrice, dar și faruri și stopuri LED cu funcție cornering.

Cu motorul de top, 1.5 TSI cu patru cilindri, 150 de cai putere și 250 Nm, cuplat la transmisia automată opțională cu șapte trepte și dublu ambreiaj, T-Roc Cabrio poate avea un preț de pornire de 35.066 de euro, anunță promotor.ro.