Vestea finalului de an! Andra a făcut un anunț care a uluit pe toată lumea

andra

Este vestea finalului de an. Celebra cântăreață Andra ar putea deveni mamă pentru a treia oară. Artista s-a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre această mare provocare.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă autohtonă. Cei doi au deja doi copii, dar s-a speculat că vor să devină din nou părinți.

Andra e însărcinată?!

S-a speculat că Andra ar fi însărcinată pentru a treia oară. Celebra cântăreață vorbește pentru prima oară despre zvonurile care au pus fanii pe jar, iar veștile sunt chiar îmbucurătoare. Una dintre cele mai iubite și căutate artiste din România se bucură de o familie fericită pe care mulți oameni vor să o vadă crescând. După ce s-a scris că este însărcinată pentru a treia oară, Andra lămurește lucrurile.

„Da, cred că lumea s-ar bucura, mai ales pentru că noi am spus mereu că ne dorim mulți copii și atunci se și asteaptă la vestea asta. Numai că nu e încă momentul, sunt implicată în multe proiecte și Eva e încă mică. Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a spus Andra, conform viva.ro.

Revista Presei