Vestea finalului de an! Andreea Mantea nu mai e singură. Cine e noul iubit

Andreea Mantea

Este vestea finalului de an! Andreea Mantea nu mai e singură. S-a aflat detaliul care a dat-o de gol pe vedetă. O poză a dezvăluit totul.

Se pare că Andreea Mantea s-a logodit. Cel puțin asta reiese din ultima postare a brunetei de pe o rețea de socializare.

Andrea Mantea s-a logodit

Ultima poză postată de vedetă pe o rețea de socializare a dat-o de gol pe brunetă. Aceasta apare într-o imagine alături de alesul inimii ei. Vedeta de la Kanal D s-a dat singură de gol… însă, deocamdată, ea nu își dorește să își asume relația pe care o are cu misteriosul bărbat care a reușit să îi cucerească inima.

A ajuns la 33 de ani și se pare că trăiește o nouă poveste de dragoste. Andreea Mantea iubește din nou și se simte o femeie iubită și răsfățată. Dacă o perioadă și-a trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, acum ea a făcut publică o poză în care apar buletinul ei și al iubitului. Peste acte, ei au format o inimă cu ajutorul mâinilor.

În poză se vede că vedeta poartă la mâna stângă un inel cu diamant care pare a fi de logodnă. De aici până la discuții între internauți despre posibila cerere în căsătorie nu a fost decât un pas.

Mulți dintre fanii vedetei de la Kanal D au remarcat că același inel de logodnă apare și în fotografiile urcate pe rețelele de socializare încă din luna iunie. Bijuteria e la loc de cinste și când moderează emisiunea “Puterea Dragostei”. Recent, Andreea Mantea a postat pe Instagram Stories o imagine cu un cartof în formă de inimă, iar pe fotografie a scris mesaj prin care indică subtil că dragostea este la locul ei.

Revista Presei