Vești bune de la DIGI RCS&RDS: Românii vor primi gratuit acest lucru

16 oct. 2020
Vești bune de la DIGI RCS&RDS: Românii vor primi gratuit acest lucru

Digi RCS&RDS are un anunț pozitiv pentru milioane de români. Aceștia vor primi gratuit acces la un serviciu extrem de important, care vă salvează de multe bătăi de cap.

Chiar dacă mulți utilizatori nu au știut vreodată, RCS & RDS are pentru milioanele sale de clienti din toată România un beneficiu gratuit extrem de util.

De ceva vreme, RCS&RDS oferă clienților săi care au abonamente de internet, acces gratuit sau cotnra unei sume modice, la platforma DIGI Storage, un cloud în care pot fi stocate fișierele fiecăruia dintre noi.

Noutatea vine din faptul că DIGI RCS&RDS oferă inclusiv posibilitatea activrăii unei funcții pentru backup-uri. Astfel, utilizatorii pot efectua backup-uri pentru calculatoarele lor în mod automat, iar acestea vor fi salvate în platforma online a companiei.

Nu mai riști să pierzi date importante din calculator

„RCS & RDS a creat o aplicatie speciala pentru Windows si Linux prin care utilizatorii DIGI Storage pot face backup automat la datele din calculatoarele lor, astfel incat daca se intampla ceva cu PC-urile, ei au informatiile salvate. Initial se face un backup mare, in care sunt incluse toate datele importante din PC, acestea fiind incarcate prin reteaua RCS & RDS in DIGI Storage, iar mai apoi se fac actualizari mai mici, doar cu datele care au fost modificate in calculatoare.

RCS & RDS ca orice backup facut de catre clientii sai este stocat in DIGI Storage cu un sistem de criptare AES-256, cu o cheie definita de catre utilizator, deci in mod teoretic nimeni n-ar trebui sa poata avea acces la informatiile de acolo. RCS & RDS spune deasemenea ca sistemul de backup este bazat pe o aplicatie numita Duplicati, aceasta insa ceea ce ofera e o versiune modificata a acesteia, pentru a oferi mai multa siguranta pentru clienti,” notează idevice.ro.